![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi de bence bir tek koray ile on libero cok zayif kalir yaninda serdar kurtulusta oynamali gecen sezondan o bolgeye alisik zaten diatta sagda yaninda zan ve toroman solda deli onlerinde koray kurtulus... Bu sekilde cinconlar orta sahayi zor gecer...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Büyük ihtimalle serdarla koray ikilisi savunacak zaten lincolnü.Ama korayı sadece linolnü tutması içinde görevlendirebilir ertuğlul hoca.Bence görevini en iyi şekilde yapar koray.Ama nekadar yaparsa yapsın lincoln bir anda çıkar atar golü.İnş. gününde olmaz lincoln... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben cisse diyorum koray isimiz zor olcakcak adam ii gidyor ama pasa geldimi alakası olmayan yerlere atıyo.........
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cisse Cezalı Nasıl Cisse Diyorsun :P
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnde biliyorum diger maclara gore konustum cisse koraydan daha iyi die koraya da guveniyorum ama pas atamadıkdan sonra gese macında işimiz zor
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla gol atmasın da istediği kadar adım atabilir Koray da bu işi iyi yapar ne de olsa görev adamı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |