![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | oruç başına vurmuş heralde ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Boş Kaleye penaltı atamayan dangalak şaban bile konuşuo yha ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi Bugün yayınlanan Fanatik Gazetesi'nde Profesyonel Futbol A Takımımız kaptanı Hakan Şükür'ün söylediği iddia edilen sözlere dayandırılan sansasyonel bir haber yapılmıştır. Hakan Şükür adı geçen gazetenin hiç bir çalışanına herhangi bir beyanatta bulunmamış, böyle bir röportaj yapılmamıştır. Dolayısıyla söz konusu sansasyonel haber tamamıyla hayal ürünüdür. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla duyururuz. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ne koymuş lafı ama ya ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BU TÜRK gazeteleri kadar yalancı görmedim ulan bu kadar mı sıkılır be... ben bile gazete cıkarsam sizden daha iyi daha merhametli sıkarım... bide gazetenin başında Bagımsız dogru ve ilkeli yazmaz mı.... kolpa şrfszler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |