![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 3-1 alıcaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 0-1 delgado | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 3-0 alacağız Allah' ın izniyle ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aslında skor hiç önemli değil.benim şahsi fikrim beşiktaş göze hoş gelen ,oyunu boğmayan bir anlayışla maça çıksın ve gerçekten de bunu sahaya yansıtabilsin.Ondan sonrası zaten kendiliğinden gelir.Zaten bu takım avrupanın en az gol yiyen 10 takımı arasında gösteriliyor dolayısıyla rakibe pozisyon vermeden gol pozisyonları bulursak en az 1 i gol olur.Tabi bi de her maçta olduğu gibi bu maçta da gese ye verilecek penaltılarla da başa çıkabilmeliyiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maç bızım olsunda kac kac olursa olsun lıncoln ve hakan şukurunde kadroda olmadığını dusunurek yorum yapmıyacam çunku lıncoln ve hakan sukurun oynadığı sion macında gs gorduk kı bızım futbolumuzda siona benzıyo defansın arkasına toplarla bu maçı kazanırız ıns. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 0-4 tello 2 delgado ibrahim toraman
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |