![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar hepinizi iyi anliyorum biri diyor sabir. oteki diyor sabir tasimiyim? hepiniz haklisiniz... benim dusuncem soyle: Yonetim en buyuk suclu, derhal gitmeleri lazim, yoksa daha cok basariya ac kaliriz.. Sonraki suclular futbolcular, biraz adam gibi top oynayin ya bu ne ya, utaniyorum vallah..Bu adamlara verilen paralara yazik. Takimin yuzde 80´i aldigi parayi hak etmiyor. InsAllah gule gulede harcamazlar.... En sonda ertugrul. Mesale bugun. Delgado formsuz felan anlamam kardesim ben. Bi takimda 10 numara giyen oyuncu neden oynamiyor, yedek soyunduruluyor. Varmi alternatifi? yok, ozaman neden oynatmiyon hocam allah askina be...Gelelim son haftlarin en formsuz oyuncusuna ibrahim uzulmez, bence yani. Neden hocam birazda hucumu dusunerek telloyu sol beke, i.akini da uzulmezin yerine sol ortaya koymuyor. Biraz olsa ofans agirlikli oynardik! Diattanin yerine yozgatli ne is? anlam veremedim ben.. Gelelim hafta iciki porto macina, bu macta artik biseyler olmasi lazim, olmadi ertugrula kapi yavas yavas gozukur..Kazim kanatin bir lafi var..Bu yonetim gitmez, ancak gonderir...Ertugrul hocam ona gore kafani kullan. Sonucta oyuncular cogunlukta sen ise yanlizsin..Seni gondermesi daha kolay olur(BEN ISTEMEM ASLA SENIN GITMENi)
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adamlar iki onemli oyuncusunu kadro disi birakmis ve galip geliyorlar burada herkes ne oynadigina ve ne oynattigina iyi bakmali simdi tiganaya defans agirlikli oynatiyor deniyordu saglamin farki ne tiganadan elbette iki macta hoca degismemeli ama hocaninda kendine ceki duzen vermesi lazim tabi buna oyuncularda dahil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim kalliyi takdir etmemen tek sebebe var;o da elinde asları olmadığı halde takımını hucum futbolu oynattığı içindir.Maçın uzatmalarında önde olmalarına rağmen kenardan oyuncularına ileri çıkın komutu veriyordu eğero sahneyi görebildinmi bilmiyorum. Ertuğrul ne yaptı. Orta sahasında Lincoln gibi beyni olmayan ,normalde Ayhan gibi agresif basan koşan ve top dağıtan adamı olmayan bir orta sahası kayıp rakib karşısında,çıkardığı kadroya bak.Diatta kazması için kadroda değişiklik yapması,Top dağıtım için delgado yu oyuna son yarım saatte alması ,higuen gibi direk kaleye giden oyuncuyu son 3 dakikada alması(mucizemi bekliyordu son dakikada onuda anlamdım ,madem gol atmak gerekir forveti takviye neden etmedi zamanında)ÜĞzülmez gibi sınırlı kapasite li adamdan medet umması, akın yada aydına hiç şans tanımaması ne diyeyem yaz....yaz ...bitmez Ertuğrul hocanın hataları... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuqrul hiçbir yere gitmicek bizimle kalıcak her sene birini göndere göndere bi hal olduk çalımbay+tigana+bosque Ne kazandırdı bize ? hiçbirşey hiçbirine şans verilmedi çunku Bi t.direktör en az bana göre 3 4 yıl kalması lazım ingiltereye bakın her biri 10 20 yıl kalır ben bunun 5/1 ini istiyorUm ama yok bizde kural belli her sene 1ini al digerini gönder.... ertugrulun sonuna kadar arkasındayız Bu iş Böyle devam etmicek Eminim ertugrul kendini düzelticektir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa bakmayın kallidede hatalar var.Bu maçı aldılar diye su yüzüne çıkmıyor bu hatalar.Mesela ümit karan resmen 10 kişi oynatıyor takımı onun yerine serkanı alsa maç farka bile gidebilirdi.Ama siondan bir darbe yerlerse ozaman görürüm ben onları...Kallinin bir tek artısı var o da en büyük silah hücumdur felsefesidir.Ertuğlul hocanında bunu uygulaması lazım artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | aah ah tigana giderken bu senaryoların gerçekleşceğini sorunun hoca da olmadığını Tiganayla devam etmiyorsak en azından ne olursa olsun artık Ertuğrul hocaya destek vermemiz gerektiğini ama bunun daha ilk 10 haftada alınan iki mağlubiyetle sona ereceğini çok önceden belirtmiş kişilerden biri olarak haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Hala sorunların hocayla çözülceğini sanan insanlar olduğunu gördükçe söyleyecek bir şey bulamıyorum zamanında çok tartışmasını yaptık bu olayların midemi bulandırıyor bu meseleler artık. Şampiyon da olmasak ş.l. de puan da alamasak Ertuğrul hoca artık bu takımın başında kalmalı kendi hatalarını kendisi görmeli ve ona göre planlarını yapmalı bu yeni hocanın gelip herşeyi baştan yaratmasından çok daha faydalı bir çözüm. Keşke Tigana ya da öle yapsaydık ama bi kere değerli hocamızla yola çıktık artık ne kadar izlediğimiz futboldan içimiz kan ağlasa da abartı tepkiler vermemeliyiz Ertuğrul un işleri bi şekilde yola sokacağına inanmalıyız. Çünkü hepimiz biliyoruz ki o da en az bizim kadar futboldan anlıyor. Futbolcular değişebilir yönetimler değişebilir ama artık t.d. değişikliğinin bir işe yaramadığı gerçeğini kabullensin herkes. Ben taraftar olarak artık büyük beklentiler içine girmekten vazgeçtim çünkü bu takımın adam olması için daha çok yol alması lazım artık her şeyi zaman gösterecek yapacak bir şey yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |