![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | haber yalandır diye düşünüyordum ama maalesef doğruymuş gerçektende ibrahim böyle bir tepki vermiş az önce lig tv de izledim ibrahim oynamazsa bencede bizim için daha iyi olur benim üzüldüğüm nokta ertuğrul hocaya saygısızlık yapılması | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | gs maçının bileti takımda 3 kişiye kesildi.ibo koray ve bobo ama gözden kaçan bi nokta var takımın genei çok formsuz.kaptan a gelince bence mehmet sedef kaptan ın yerine düşünülebilir.en azından daha hısrlı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaslar keske yerıne bırını bulsakta delıyı emeklı etsek yok ıste yerıne adam mecbur katlanıyoruz adama orta acmıyor dedık adam 30 sonra orta yapmayıogrendı gerısını varın sız dusunun
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kalliye bak abi adam tam catlark gozunun yasına bakmıyo valla linvoln minkoln cıkardı kadrodan bizde de boyle olsa forma kapmak için takım birbirini yer bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş kalıcıdır diğerleri değildir kaptanda olsun hak eden cezasını almalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam arkadaşlar diyelim ki kadro dışı kaldı ne olcak bi düşünün bakalım mevkisinde oynucak kimse yok bi kere sezon başı gibi bi ara sakatlık geçirmişti o kanatta çok sorun yaşamıştık alternatifi lazım ibrahimin
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |