![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw sen bırak gıt kardeşim serdar bılgılı donemınde takımda kaos olusturdunuz bıde gelmıs burda hıkaye anlatıyorsunuz beşiktaşın sızın gıbı kişisel çıkarlarını on planda tutan yonetıcılere değil suleyman seba gıbı beşiktaşın menfaatlerını herseyın onunde tutan yonetıcı ve baskanlara ıhtıyacı var | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | adam utanmıyo bide açıklama yapmaya istifa et demirören herşeyimizi kaybettik önceden bizim yere inmeyen başlarımız vardı.artık o başımızı tekrar kaldırmak istiyorum onun için istifa et.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| | |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıllardır bilindik laflar...! laf çok, icraat yok..! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | artık bırak git.kartalımıza verdiğin zarar yeter.del bosque ve tigana olaylarını bile hallemedin.inşallah bu olaylar yüzünden puanlarımız silinmez.artık yeter demirören..
__________________ | ||
| | |
| | #9 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #10 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Ürün çeşitliliği artan mağazalarımız kulübümüz için önemli bir gelir kaynağı...Uzulerek soluorum ama acaba eziklerle kıyasladığımızda kimin urunleri daha fazla cıkar...Başkan nerdeydin 4 senedir yaa...Boş laf bunlarr...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |