![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | eğer yüreklerini sahaya koyarlarsa bu maçı almamaları için hiç bir sebep yok
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu Portoyu yenmemiz çok zor.Porto komplike bir takım.Takım olarak iyiler..Bu maçdan galibiyetle ayrılmak çok önemli..Bu maçı alsak liverpooldan 1 puan alsak marsilyayı burda yensek portodan alabilirsek bir puan alsak deplasmandan 8 puanla uefaya gideriz sanırım | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu macta pozisyona dahi giremeyiz. Ben aktif alanda topa dokunabilecegimizi bile düsünmüyorum. Besiktas maclarini seyredeyim diye gecen sene Lig TV aldim, aldigima alacagima iki yildir pisman ettiler, önceden hic degilse kötü oynadik ve sanssizliginda etkisiyle kaybetmisiz derdim. Simdi kazanirken bile utanilacak futbolumuzu görüp onun bile keyfini yasayamiyorum.
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umarım bu geleneği sürdürürüz ve bu maçı anlımızın hakkıyla alırız...çünkü bu maçı almaya ihtiyacımız var....hem takımın morali için hemde etrafta konuşulan boş laflar için.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |