![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | puan alırız ama 3. olmamız zor liverpool da bizim gibi ölüm kalım savaşı içinde onları yenebileceğimize inanmıyorum. Ama yenersek o zaman bu hesaplar içine girebiliriz hele ki portoyla da marsilya berabere kalırlarsa... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şamp. liginde oynamak da bir iş, takımda daha önce şamp. ligi tecrübesi olana kaç oyuncu var, içinizden bir sayın isterseniz, bu arenada başarı öyle kolay gelmiyor, belli bir oturmuş kadro yapısı sağlanmalı öncelikle, bunları yaparken de şamp. liginde her sene oynayabilecek avantajı elde etmeliyiz, bu da her sene teknik adam gönderip yeni oyuncular almakla olmaz, alın işte porto gibi bir takımı zaman zaman ezersiniz ama anlamadan son dakika golüyle yenilirsiniz, anlayamadığım lucescu 'dan başlayarak del bosque ve tigana'nın gönderilmesi hataydı, yeni kadrolar kurduk, hiç üst üste 2 yıl aynı teknik adamla çalışmadık, geldiğimiz yerleri gördük, yine ders almıyoruz, yine teknik adam kıyımından bahsediyoruz, allah için 2 tam yıl aynı teknik adam şu takımda kalsın bi ya, çok mu zor... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | NE BEŞİKTASŞ ESKİ BEŞİKTAŞ,NE TARAFTAR ESKİ TARAFTAR,NEDE BESİKTASFORUM ESKİ BESİKTASFORUM.Galip gelince yalakalık yapan yenilince sadece kendi takımıyla dalga geçen bir zihniyet.İnanamıyorum.Ve de moderatörlerdende yardım istiyorum bu konuda.Takımını,futbolcusunuı,yönetimini her ne olursa olsun kimsenin karalamaya hakkı yok.Hepiniziden utanıyorum... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1903 Delisi elbette yenilgilerden sonra önce kendimizi eleştireceğiz.Etrafa saldırıp gerçekleri görmezden gelerek sevgili Beşiktaşımıza zarar veririz.Şu gerçeği kabul edelim bu yönetim ve özellikle başkan çok başarısız basiretsiz ve Beşiktaşımızı yönetebilecek erdemlere sahip değil.Klübü kendine borçlandırıp bağımlı hale getirdi.Yakamızdan bir düşsede kurtulsak.Çok nadiren yaptığı doğru İşlerden biri Ertuğrul hocayı getirmek oldu onunda hakkını taraftar sahiplenerek veriyor zaten.Ancak Ertuğrul hocanın bu yönetim ve menajerle başarılı olması çok çok zor yazık olacak yine hocaya ve en önemlisi Beşiktaşımıza. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar gruptan çıkmak çıkmamak değil sorun.ki zaten hayal kurmanında bi alemi yok.birbirimizi kandırmayalım.önemli olan yönetimin elini eteğini çekmesi ve beşiktaşı rahat bırakması.bu yönetim kaldığı sürece biz daha çoook hesap yaparız | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beyler hayal kurmayın burdan eğer UEFA ya gidersek mucize elimizde futbolcu kalmadı hepsini sakatladılar ya kiminle oynıyacaz Konu varada tarafından (05-10-2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |