![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yani ben şu foruma yaklaşık 10 gündür falan üyeyim arkadaşlar kusura bakmayın ama aranızda olumlu ve mantıklı düşünen sadece 2 kişi çıktı siz daha kulube yapılan fedakarlıkları görmeyin gs nin arkasından gidin daha bu muhabbetleri cooook yapıcaz...beşiktaş eğer başarılı olmak istiyorsa beşiktaş fc olcak beşiktaş jk değil diğer branşları kapatsın kardeşim chelsea gibi sadece futbol subesi olsun avrupa takımları gibi...çarşı grubunu bitirsin bizim taraftarımızın böyle bağdaştırmalara ihtiyacı yok...taraftar ruhumuz zaten var dünyanın parası gidiyo çarşı .okuna. Konu SahEmre tarafından (06-10-2007 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() 25 yıldır açık olan çarşıyı kapatma düşüncesi yeni mi aklınıza geldi ? Para bize gitmiyor dEMirören onları sırf yalakalık icin veriyor...Çarşının paraya ihtiyacı yoktur Dışardan konuşmayın ! Konu SahEmre tarafından (06-10-2007 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
Konu SahEmre tarafından (06-10-2007 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerekli uyarı yapılmıştır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Sen şimdi 25 yıllık, avrupanın en iyi taraftarı olarak kabul edilen ÇARŞI bitsinmi diyosun ..? Vay be kusura bakma ama çok şaşırdım bir beşiktaşlıdan bunları duymak beni çok üzdü ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum...! Bu arada bu adam BEŞİKTAŞ'lı felan değil.. Para için bu işe girmiş bi şrfsiz..! Sölentilere göre bu adamın Fb'li olduğu gelen ihbarlar arasında ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Adam hiç ilerisini düşünmeden, içi cız etmeden 40 milyon doları veriyor kulübe sonra siz onu ezikli yapıyorsunuz.Bi ezikli bunu yaparmı yaw...Beşiktaş başkanına (hiçbirimiz sevmesekde)yapılabilecek en büyük hakarettir bu... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |