![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bıraksın
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kulübü kendine borçlandırdı... bundan haberin yok gibi senin..! Yani şu an istese bu camiadan ve taraftardan korkmasa demirören hipotek ettirebilir kulübü...! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Sana göre mantıklı olan sadece 2 kişiymiş öylemi? demekki benim düşündüğüm gibi olan sadece sen değilmişsin benim bilmediğim senin gibi 2 kişi daha varmış. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Numan Ceyhan’dan Açıklama 06.10.2007 12:30 6 Ekim tarihli Milliyet gazetesinde 'İnönü'de koltuk kavgası' başlığı ile yayımlanan haberle ilgili BJK Asbaşkanı, İcra Kurulu Üyesi, İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projeler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Numan Ceyhan şu açıklamayı yaptı; 'Verilen haberin hiçbir kelimesi doğru değildir, hayal ürünü, maksatlı, karalama senaryolarından oluşan bu haber, tamamen yalandır.' Numan Ceyhan'ın açıklaması: "Son günlerde Kulübümüz'ü, Camiamız'ı ve Yönetimimiz'i hedef alan medya saldırıları artık spekülatif boyutları da aşarak, tamamıyla hayal ürünü, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan maksatlı karalama senaryolarına dönüşmüştür. 'İnönü'de koltuk kavgası' başlığı ile 6 Ekim tarihli Milliyet gazetesinde çıkan haber, tamamıyla şahsımı hedef alan ve kişilik haklarıma saldıran gerçek dışı iftiralardan oluşmaktadır. Ben veya herhangi bir BJK Yönetim Kurulu üyesi arkadaşım, 'koltuk kavgası' gibi basit olayların içerisinde kesinlikle yer almayız. 'Basında Güven' sloganıyla yayınlanan Milliyet gazetesinden hiçbir gerçeklik payı olmayan bu uydurma haberin ne amaçla yayınladığını açıklamasını bekliyoruz. Kamuoyunu kandıran, yanlış yönlendiren ve gazetecilik temel ilkeleriyle asla bağdaşmayan bu asparagas habercilik anlayışını şiddetle kınıyoruz. Hiçbir şekilde yaşanmamış bir olayı iftira yoluyla gerçekmiş gibi gösteren bu tür yayınların, Beşiktaş'a vermek istediği zararların boyutlarının ne olduğunu, Camiamız'ın ve spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Saygılarımla." Numan Ceyhan BJK Asbakanı - İcra Kurulu Üyesi İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projeler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa elbetteki babasının hayrına vermedi.Sonuçta az para değil ki yaw bu.40 milyon dolar borumu???Kim kulübüne verir bu parayı geri almamak üzere.Böyle bir başkan varmı acaba?Ben burda başkanı deteklemiyorum ama doruya doru yani...Fikret orman-murat aksu gibi isimler f birleşsin toplasınlar parayı verip göndersinler demiröreni.Bunu yapamayacaklarsa aday maday olmasınlar ozaman. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kod: Kulübü kendine borçlandırdı... bundan haberin yok gibi senin..! Hala daha kim kendi cebinden verir diyosun hala yaa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaşlar bıktım usandım artık bu yıldırım demirören ve yönetim kurulundan ya arkadaş 40 milyon dolar vermiş adam ama ne için vermiş kendi hatalarından dolayı kulübe geldiğinde ne kadar borç vardı şimdi ne kadar borç var bunu demirören kendine sormalı arkadaş hata üstüne hata yapıyor bu kadar teknik direktör değiştirmek mi olur ya şimdi de ertuğrul hocayı görevinden almak istiyo yeter artık diyorum eğer birazcık beşiktaşlıysanız başkanlığı bırakırsınız yoksa beşiktaşı gerçekten kötü günler bekliyo.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sen belki bilmiyosun bari buralarda başkalarına maval okuma
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |