![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence Taraftara Bir Mesajdı Bu Yönetimden Çok Şimdi Hoca Diatta oynatılmıyor diye eleştirildi madem istedin niye oynatmıyorsun diye higuain'de öyle oluyor şimdi hoca kendi istese secse begense oynatmaz mı ya heleki gençler maçında higuain nasıl oynamaz ? ben almadım üstüme gelmeyin diye hoca basına we taraftara msj gönderdi sanırım..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
saydığın oyuncuları su anda takımda gormememizin 2 nedeni olablir efe..1.si ya bu oyuncuların maliyetleri pahalıdır yonetimde para yoktur o yuzden alınamamıştır bu oyuncular ya da yonetim !!! parayı bastırıp !!! anlasmışlardır menajerleriyle ama oyuncular ulkemize gelmek istememişlerdir...Ssana katılıorum hangi hoca helgurea,santa cruz gibi oyuncuları istemez yaaa..?Boyle bi teknik direktore şupheyle yaklasırım ben acıkcasıı...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |