![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu takıma gönül verdiğim iiçin gurur duyuyorum....
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünya gördü trübün show nasıl olurmuş diye bir aralar meksika rüzgarı ün kazanmıştı şimdi yeni versiyon beşiktaş taraftarı bu bir destan gibi bu bir masal gibi dilden dile babadan oğula anlatılacak şimdi tahmin ediyorum ki bu show dan sonra çok kişi kendi takımını tutmaktan vaz geçip beşiktaşlı olacaktır sonunda doğru yolu bulmuş olacaklar yaşasın beşiktaş
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gün lig radyoda bir ezik taraftar anlatıyor 3 yıldır kapalı ust taraftan konbinem var yıllardır beşiktaşı örnek alıyoruz ama bu coşkuyu birtürlu yapamıyoruz onların söylediği şarkıları söylüyoruz ama olmuyor diyor ÇEVAP sevgili ezik arkadaşım aynı şarkıyı söylesende yıllardır önünüzdeki örnekten bir şeyler yapsanızda bu iş olmaz neden mi..!çünkü önce kendin bir şeyler üreteceksin var olanı çalmayacaksın söylemeye çalıştığın şarkıyı marşı yürekten söyliyeceksin inanacaksın ki bir nebze olsun benzesin ama aslı asla olamaz .... sonu biraz kafiyeli oldu idare edin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş kendi özüne dönmeye başladı ve ben dün geceki kadar hiç böyle görmemiştim taraftarları 2. gol atıldıktan sonra mutluluktan ne yaptıgımı hatırlamıyorum zaten bizim taraftarlar hiç bi takımınkine benzemez
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben aşırı fanatik beşiktaşlıyım beşiktaşa babama dahi laf söyletmem kim olursa olsun kalbini kırarım beşiktaşlı oldugum için kendimle gurur duyuyorum özellikle dün akşamdan sonra
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bu maçtan sonra fenere laf etmek istemiyodum ama yine kaşındılar o yüzden dünyanın en iyi taraftarının biz de olduğu dünya tarafından tastik edildi
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |