![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Arkadaşlar bugünkü maçta Okuduğum kadarıyla ÇARŞI yı hedef alacaklar. Bizim taraftarımız onlardan daha yaratıcı ve kurnazdır bunu hepimiz biliyoruz. Bizde pankartlarımızla gereken mesajı vermeliyiz. İşte hazırlıklardan bazıları. " sinan 2 pasaport bir vize lütfen " çarşıya ÇIKIYORUZ bence çarşıya gönderme olmalı "Devren Satılık Çarşı" ru$tu icin ´´ Yedek Kulubesinden‚ Kopek Kulubesine Tek Pasa Vardir‚ O da Mehmet Pasadir... Beşiktaşlı Duruşu=1 Fenerbahçeli Kuruşu "Kuş ötüyor mu ?" | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dünya gördü ya nası bi taraftar olduğumuzu yediremedi ezikler onu bastırmaya çalışcaklar ama ben sanmıyorumki boş gidilir maça ![]()
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aynen katiliyorum....kendi futbolcularini döven taraftarlar bizim rakibimiz olamaz....fener 2-3 mac kötü gitsin stad bom bos oluyor....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahın eziklerine bişey soylemeye gerek yok ki herkes bılıyo bu alemde kral ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | istediklerını yazsınlar unutmasınlar dünya artık bizi tanıyor herkes herşeyin farkında | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |