![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
fener -BEŞİKTAŞ derbisini izlemeden önce arsenal - manchester united maçını izledim ve size yemn ederim futbola doydum diyebilirim...bizim oynadığımızın futbol olduguna inanmıyorum şahsen... bizim işler böyle masa başında devam ediyo...bizim alnımızın teriyle 2 yıldımızı var onların namussuzluk yaparak aldıkları 3 yıldız var ... yazıklar olsun ..ismet arzuman kaç paraya satıldı acaba.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakemin yaptığı iğrenç birşey....şiddetle kınıyorum....ama bardağın bi de dolu tarafı var ....bence bu daha iyi oldu paf takıma inşallah sabrederler ve en az 2 seneye bu takım süper bi takım olur düşünsenize her futbolcu beşiktaşlılıkla büyümüş beşiktaş sevgisdini beşiktaş ruhunu yaşamış..sahaya herşeyini veriyo.....böyle bir takım avrupayı bile sallar....inşallah ertuğrula ve futbolculara sabrederler..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ya YETER artik tüm hakkem camiasinin tüm eziklerin hepsini anasini s..... hepsi o... cocuklari sinan bile dedi mac basladi toreman ve cisse ye sari kart ellerini kollarini bagladi hakem belliydi maci katledecegi eziklerin her düsmesine faul bizimkilere gelince düdük falan yok ismet arzuman yavsagi türkiyesde olsam seni arar bulur bacaklarina iki kursun sikardim yavsak oglu yavsak allah acisini en yakin zamanda cikarsin aldigin paralar bogazind dügümlenip kalir INsallah serefsizler toplulugu MHK TFF ezikler köpekler inanin agladim mactan sonra yaaaaa nedir bizim cektiklerimiz hep hatalar bizemi oluyor rakipler 90 dakika uyduruk penaltilar bizim nizami goller verilmiyor bu ne yaaaa eger takimi cekmezlerse ligden bizim yönetimde o serefsilerdendir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakkımızı yiyenlere hakkımız haram olsun . kamuoyuda bizi haklı görüyor hakemin ve federasyonunun artık pek desteği kalmadı kamuoyununda sessiz kalmayıp gerekli tepkiyi vermesini umuyoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla dicek söz bulamıyorum artık...! çok söz sölerimde boşver gitsin..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bence paf takimi hikaye. cekilelim gitisn arkadas. maymuna cevirecekler bizi. olmaz ama ya sivas bizim paftaki genclere 7-8 tane atarsa ne olacak? bundan zevkmi alacagiz. haluk ulusoyun düsündügü s****den asaga kasimpasa. hatta onun bu isine gelir bizim paf takimiyla cikmamiz. ama ligden cekilirsek bu dünya capinda yanki uyandirir ve bütün dikkatleri ve simsekleri haluk ulusoy ve palyancolarinin üstüne toplar. birde affan kececiye bir sözüm var. sözde besiktasi temsilen tff´de oturuyor. ama adam tam bir besiktas düsmani. ve sürekli yadirgadigim adam her macta azizenin yaninda oturuyor, envayi cesit hakaret dinliyor ve gikini cikartmiyor. ben bu adamin besiktasta yöneticilik yaptigina inanamiyorum. yaziklar olsun....
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |