![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | siyah la beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle doğmuş BEŞİKTAŞK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ![]()
__________________ Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı artK "herşey" iÇinaRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ! is trap check an:( | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | EN DOĞRU TEPKİ İŞTE BU!...Takımı çekersek, maça gitmezsek zararı yine biz göreceğiz.Sivas maçı çok önemli.Sivas maçı bizim herkese gücümüzü göstereceğimiz maçtır.Efsane Başkanımız Süleyman Seba'nın "BEŞİKTAŞ;SAHAYI DA,RAKİBİ DE, HAKEMİ DE YENECEK BİR TAKIM OLMALIDIR" sözünden yola çıkarak,BEŞİKTAŞ olacağımız maçtır... Bu nedenle en doğru hareket kendimize değil ONLARA ZARAR VERMEKTİR.Bu fikrin sahibi arkadaşa TEŞEKKÜR EDİYORUM ve bunun -özellikle medyanın içinde olan,Beşiktaş'lılar tarafından-bir kampanya haline dönüştürülmesini diliyorum.EVİMDEKİ DİGİTURK ÜYELİĞİNİ YARIN İPTAL ETTİRİYORUM.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bencede geri verin bende olsa bende verirdim ben maçı canlı izledim pek dikkat edilmeyen bir hususta maçı anlatan arkadaşımız sayın Ercan TANER beşiktaş golu attıktan sonraki sesiyle deivid in golunden sonraki ses tonuna bi dikkat edin derim adeta bi yerlerini yırtıyor deivid gol atınca
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEŞİKTAŞK kalecicisiz 10 kişiyle kadıköyde mala vurdu 55 bin ezik onlara şahit oldu FB=3 BJK=4 hatırlatalım lütfen de şimdi havalanmasınlar yendik diyee...
__________________ Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı artK "herşey" iÇinaRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ! is trap check an:( | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktaşk. Bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktaşk Sen Bizim Herseyimissin. ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kara Kartal uçar, kupalara konar. Ama bunu gücüyle, sevgisiyle, iyiliğiyle yapar. O bunu her şeyiyle yapar. Biz Beşiktaş'tan vazgeçemeyiz, o bizden vazgeçemez! ![]() BENCE BU KONUDA ÇOK HAKLISINIZ TEBRİKLER ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kardeşim zaten ercan tanerin fenerbahçeli oldugunu bilmeyen yok ama tabii profesyonel birisi olarak anlatım üslubu daha profesyonelce ve tarafsız olmalı veya digiturk derbi maçlara hangi takımı tuttugu bilinmeyen ve daha profesyonelce maç anlatan kişileri spiker olarak vermeli bu tür şeyler küçükdür ama mide bulandırır ve beşiktaş taraftarına yapılan büyük bir saygısızlıktır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |