![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | F.Bahçenin son senelerde yaptığı çirkin oyunlar maalesef yine devam ediyor. ben avrupada Türk takımlarının desteklenmesini isterdim ama artık kesinlikle öyle düşünmüyorum. PSV inşallah yener. Beşiktaşa oyunlar dönmesinin sebebi Şuan hakemler bu kadar puan çalmasına diğer takımlara bu kadar puan vermesine vede derbi maçlarını bitiren tek takım olmasına rağmen hala yarışın içinde olmamızın verdiği korkudur. bende digitürk ve spor gazetelerine hayır diyorum. O zaman Beşiktaş'ın nasıl büyük bir takım olduğunu olmazsa olmayacağını herkes anlar. En çok üzüldüğüm bu hakem hataları hocamız Ertuğrul Sağlam'ın kariyerini etkilemesidir. Normal şartlarda övgüyle bahsedilmesi gerekirken hakem hataları nedeniyle gölgede kalmıştır. Bu arada bu ülkede futbolla ilgilendiğim için kendime kızıyorum.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | slm millet yine ben yine bjk ![]() BEKİŞTAŞK
__________________ Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı artK "herşey" iÇinaRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ! is trap check an:( | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Öyle güzel söylemişsinki bjk19.03 rumuzlu kardeşim.İnan benimde şimdi tek dileğim PSV nin macı haksız bi şekilde helede son dakikada maçı kazanmasıdır.Böylelikle bizim çektiğimiz acıyı ceksinler onlarda...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haaa sahi bişey daha var. Bunlar sadece Türkiyede değil avrupadada hakemlerden yakınmaya başladılar: Lütfen daha mac saati gelmeden yazılan yazıya bakın.Fotomaç fenerbahce sayfasında yazmışlar...EYVAH YİNE O HAKEM ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |