![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu ligde bu tur hakemler oluğu surece cok istifalar olur bizimde cok canımız yanar...ACILEN BENCE DERBILERE YABANCI HAKEM ATAMASI UYGULANMALI benım dusuncem bu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Şimdide hırsızlık yapar neolacak ki!!!Emek çalmışsın onun yanında para çalmakda ne ki...İyi enazından başka takımların canı yanmayacak.Ama hep bizmi öncü olacaz bu konuda. anayamıyorum.Tek senin istifan yetmez yanında 5-10 kişiyi daha götürmen gerek aslında.Ama hepsinin sırası gelecek.Keşke son kez inönüde maç yönetseydin bea ismet.Sana harika bir jubile düzenlerdik.Ömür boyu unutamazdın!!! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
futbolun temizlenmesi icin tff,azizenin ve komple yonetiminin istifa etmesi ve devlet yonetimindeki insanlarin futbola mudahale etmemesi gerek.calinan puanlarimiza bak.istifa etsen ne olacak.evine gittiginde ailenin yuzune bakabildinmi? | ||
| | |
| | #6 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AYNE YA bu eve gidince bakabildi mi ailesinin yüzzüne yada nasıl uyudu merak ediyorum gerçekten bizim ettiğimiz küfürleri duymuşmudur acaba ağlayan insanların hıçkırıklarını bela okuyan çocukların bağırışlarını...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | istifa etse ne olur biraz onuru olsaydı fenerlilerin yaptığı açıklamadan sonra maça çıkmaz ya da bana hakaret ediyorlar diye açıklama yapar adam gibi maç yönetirdi, evet biz yenildik boş kaleye gol atamadık ama maç boyunca hakemin ince ince yaptıklarını da herkes gördü bravo fener yönetimine minareyi çalmadan klıfı hazırladılar....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün erman hoca ne güzel dedi herkes mıkrofon kullanıyor ulusoy sırf 5 bin $ diye almıyor ama bizim burda 2 puanımız gıdıyor giden parada 500 bin % civarlarında konus erman hoca | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |