![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | unutulur unutulur ama hatırlatırız biz ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziq eziq liyini yapmıs...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | volkanı kımse kasımamıs bugune kadr bellı kı carsı bır kasırsa bı daha kasınmak ıstemezsın....volkan bole kasındı selcuk topuda gecen sene cekrge bır sıcrar ıkı sıcrar demıstı soyunma odasına gelıp...onuda zıplatmak lazım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya o kimle dans ettiğini bilmio heralde...inönüye gelince sesi soluğu çıkmıoki..ama bunu unutmadık unutmayacağız volkan sana yakışmadı beee........
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunun başlangıcı eylül 2005 te ki maça dayanıyor o maçta gerçekten taraftarı çıldırtmıştı belli ki hala akıllanmadı İnönü de ALPAY a uygulanan tarifeden bu eşek kafalı da nasibini almalı görsün bakalım beşiktaş taraftarıyla uğraşmak ne demek.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | karakterını gosterıyor.genel bır fenerlı karakterı.yazık 7 yıldır yenemeyınce ve bı mucızeyı yapınca saskınlıkla yapılmıs bı hareket ama bı daha yapacagını tahmın etmıyorum.artık bızı ne zaman yenerler bılemıyorum.ne dıyelım olur.kadıkoyde bjk galıbıyetı gormemıs. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |