![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla maçtan sonra bu ******** medyanın ******** gazeteleri maçın haemiyle ilgili hatalarla ilgil hiç bişey yazmamışlar ve sadece sankı fener haklı bı galibiyet almış gibi göklere çıkarmışlardı. ben zaten almıyordum almam da şimdi diyceksiniz nerden biliyosun başka bi arkadaşım souyledi yazılanları sizlerde almayın herkese ambargo koyalım onlar nasıl bızım puanlarımıza hakkımıza ambargo koyuyorsaaa | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ne yapılacaksa hep beraber yapılmalı ortak hareket edilmeli.Örneğin dijitürkler iade edilecekse aynı gün herles aynı zamanda protesto etmeli. ayrıca antuda o....ç...rı dalga geçmeye çalışıyorlar bunlara nasıl güzel bir ders vermeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu söylediginiz çagrıya 20 milyonu aşkın bjk taraftarı teveccüh eder ve harekete geçerse bu 2 FB gazetesi gerçekten çok zor durumda kalır UNUTMAYALIM Kİ REAKSİYON GÖSTERMEYEN TOPLUMLAR KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE MAHKUMDUR AŞKLARIN EN ÜCESİ OLAN ALLAH VE PEYGAMBER AŞKIMDAN SONRA EN BÜYÜK AŞKIM BEŞİKTAŞIMMMMMMMM
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben zaten 1 senedeir almıyorum cunku inanılcak bi haber yaptıklarına we tarafsız olduklarına inanmıyorum
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yıllardır ne alırım, ne de okurum. İkisi de balon haber hazırlamakta dünya rekortmenliğine adaydırlar.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | işte böyle uygulamalarla sesimizi duyurmuş ve takımımıza sahip çıkmış oluruz ama hala bazı taraftarlar merak edip alıyor sonrada yırttım diyor sonuçta yırtsanda yırtmasanda alırken parayı veriyorsun yırtsan ne yırtmasan ne
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beyler onları almazsak hangi gazeteyi okucaz hangi gazeta doğru yazıyo fenerı tutmuyo bu devirde parası olanın sözu geçiyo alsınlar götlerıne soksaunlar o paraları bu aq azizesi pkk yada yerdım ediyodur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Almayın arkadaşlar..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |