![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o pası versen kahraman olurdun be batu ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o da dusunduki o golu atarsam kahraman olurum ama cok bencillik yapti. Ha yasi 17´mis felan bunlar bos.. Adam dovmeye gelince dovuyor ama..
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Göruyorımkı herkez bır seyler solmıs ıyı yada kotu adam genc tecrubesı yok fener macında forma geymesı ve yaptıgı hata ortada ama yetisecek ve pişecek ama böle batuhana fazla yuklenmek gerekmez her futbolcu hata yapar baska oyuncularımız hıcmı hata yapmıor Bence oo cocukta gelecek var
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya Batuhanın yaşındakileri mahallede abileri halı saha maçında oynatmaz. O bu yaşta kimlerle aynı saha da oynuyor. Bencillik yapıp golü kendi atmak istemiş olsa bile normaldir. zamanla öğrenecektir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | golu atıp kahraman olmak ıstedı..ßi an kendınızı onun yerıne koysanız dusunsenıze daha gencecık cocuk kadıkoyde fenere gol atarsa helekıı yıne serıyı devam ettırcez o da bı an bunun ıcınde kaldıı..golu atsaydı herkes batuhanı ıyıce sevecektı dahada reklam olacaktı..tabıkıde onaylamıyorum bu dusuncesını deneyımsızlık olsa gErek..ama batuhanın cok ıyı bır oyuncu olacagından hıc suphem yoktur..
__________________ ![]() iKo..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | higueni görmemiş tamamda yanındaki boboda atardı o gölü onuda görmemiş onuda sormak lazım kendisine bu maçın önemini kimse söylememiş kendisine galiba..paf takımda mehmet sedefle aydın var onları neden almıyolar acaba a takıma diye düşünüyo insan onlarınadmı adam dövmesi lazım a takıma gelebilmek için..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Batuhan hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım spor ahlakı hakkında.Hep kendini üstün görürmüş,çok fazla egoistmiş gibilerinden.Hiçbirine inanmak istememiştim ama maalesef fb maçında kendi gözlerimle gördüm bunu.Bu resmen takıma ihanettir.Tıpkı bobonun yaptığı gibi.Ama batuhanın dahada başkaydı.Batuhan bu özelliğini değiştirmezse kendine çok yazık eder.Belki adını dünyaya duyurabilecek bir forvet ama hatalarından ders alırsa.Yoksa aynen burak,ibrahim akın gibi sürünür.Sinan enginin bu çocuğa iyi bakması lazım.O anlar...Yoksa hem ona hem bize yazık olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |