![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | haklısın bobo. fb maçında aleyhimize yapılanlardan dolayı fb korunyor mantığını ben savunmuyorm o maçta fb yerine başka bir takımla oynasakta aynı şey olacaktı.ankarasporsa mı korunuyordu şampiyon yapılmaya çalışılıyordu.tek amaç var beşiktaşın önünü kesip gsye yardım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo dogru soylemiş. gs her mac mutlaka beleşten yoller atıyor. bizim macta 2 beleş gol atmıstı biri haksız bir kornerden digeri olmayan bir penaltıdan. zaten her mac 1 tane penaltı hakkı vermiş federasyon. nonda penaltı ata ata gol kralı cıkacak. adam hayatında atmadıgı kadar penaltı attı bu sezon. bizimse tam tersi gollerimiz verilmiyor. kartlar comertce veriliyor futbolcularımıza...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yabancı hakemler olsun artık Türk hakemlerin hiçbirine hiçbi şekilde güvenmiyorum.Federasyonda bi tane şerefli adam yok... TFF fb üyelerinden bile BJK dmaçı katledildi diyo ama haluk gibi adam çıkıp evet diyemiyo ne demişler suçlu suçunu inkar etmez giden canlar gidendendir diye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunu söyleyen birini helede yabancıysa takımda hatta türkiyede tutabilirmisiniz acaba?Bence kesinlikle hayır...Bi adam nekadar mücadele ederse etsin,ne kadar iyi oynarsa oynasın sezon sonunda şampiyon olmayacağını bile bile niye oynasın ki?Ben olsam oynamam açıkçası.Haa türk olsa dersiniz: sonuçta beşiktaş kardeşim bu.Yenilsede yensede o formayı giymek şereftir dersiniz.Ama bu bir yabancıysa onu türkiyede tutmak çok zordur.Aha bu serefsizler yüzünden futbolcuda kalmayacak türkiyede... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ligin Şampiyonu Galatasaray olsun. Bizim "GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞK" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yazıklar olsun işte ülkemize gelen yabncı futbolcular bu ülkedeki futbolun neden ilerlemediğinin ve ne kadar yanlış bir yerde olduklarının farkına varıyorlar ve bu yüzden de türkiyeyi bilen yabancı futbolcular ülkemize gelmiyor bizi küçümsüyor tff istifa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |