![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık çok çıkar bu tazr haberler. ağzından duymadan inanmam...
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmezzzzzz....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Resmi siteye daha skoru girememişler utançtan.. Demirören yürü git artık Süleyman Seba'yı özler oldum..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıldırım demirören isti fa etmediği sürece ve yanında sinan enginide götürmediği sürece takım düzelmez düzeleceksede bozacak adamlar bunlardır.ayrıca transfer yapılmalı acil göz boyamak için alınan oyuncularıda yanında götürsün yönetim kendi aralarında halı sahada maç yaparlar. bizler büyük beşiktaşın büyük taraftarlarıyız.herşey para değil dimi arkadaşlar ? aşk lazım AŞK
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demek oyle dedi, demekki besiktasli oldugu iicn degil para oldugu icin kaliormus yuzsuz bide soyluor... :S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet arkadaşlar bende bilmiyorum dogrulugnu ama istifa etceni belirtmiş yıldırm demirören Yıldırım Demirören görevi bırakıyor Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa edeceğini açıkladı.Demirören, siyah-beyazlı takımın Turkcell Süper Ligi’nde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivaspor maçının ardından görevi bırakacağını söyledi.
__________________ AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞ'I | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yıldırım Demirören görevi bırakıyor ben bu kaynaga dayanarak bilgilendirdim sizi arkadaşlar ama ne kadar dogru bende bilmiyorum
__________________ AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞ'I | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar aslında demirören neden istifa etsin ki adam kendisimi çıkıp maç yapsın futbolcu diyolar alıyo teknik hoca diyolar del boskeye kadar getirdi tigana falan bence bu takımda defans oyuncuları komple gitmeden bu sorun çözülmez ha birde türk futbolcu olabildiğince az olcak türkler torpille oynuyolar yetenekleriyle değil amele dolu takım lami cimi varmı arkadaşlar uzun lafın kısası (iyi futbol iyi takım güzel sonuç)olay bu işte bizde bu yok | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |