![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | 3-4 gol onun yüzünden yedik inenin teki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakanda suc yok. suc diger futbolcularda. hepsi ruhsuz oynadı. hiçbiri puan alacagına inanmadan cıkmıs sahaya. hiç kosmadılar. burdaki macta hakan macın en iyilerindendi cunku takım cok kosuyordu kalecininde kendine ve takıma guveni tamdı. buyuzden kritik kurtarıslar yapmıstı. ama dungece adam ne yapsın 1 macta en fazla 1-2 %100 kurtarıs yaparsın ama 8 tane yapamazsın.... bende kalecilik yaptıgımda gol yemiyorum super kurtarıslar yapıyorum ama kotu bir takımda oynayınca sacma sapan goller yiyorum. yani kendimden biliyorum bu işler boyle. bence suc teknik heyet ve futbolculardır. cunku psikolojik olarak hazırlanamamıslar bu maca. son gune kadar fb macı konuslursa olacagı bu. bu yonden bakınca tabi bizim yoneticilerimizdede hata oldugu goruluyor. bi paf takım lafı attılar gundem degişti sanki onumuzde sıradan bir anadolu takımının macı varmıs gibi....
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bunuda, bulup getirenide ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen asperi sat muratı ramazanı ye cordobayı suçsuz yere yolla sonra rüştüye 2,5 milyon euro ver kaleyede bu malı koy..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |