![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=kumandaci;475681]takımda kaldığı sürece o şekil golleri yer .. o zamanda oturur sayarız birlikte...[/quot] Evet güzel fikir birlikte sayalım ben tek başına sayamıcam artık. Hakan kızlarla voleybol maçına çıkmış gibiydi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | s.a arkadaşım baksana maça hakan ın yediği gollere hakan a sayıyosunuz ama avrupa da top oynayacak bi tane defans oyuncumuz yok lütfen ya.bana göre sadece bi topta hatası var.o defansla o kadar ibrahim üzülmez 5 kuruş etmiyo.:S
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | defans süperdi de sadece hakan kötüydü di mi.. önce önündekiler adam gibi ayağnda topu tutsalardı..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kim ne derse desin bu adam büyük takım kalecisi değil...defansın iyi olduğu maçlarıda hatırlıyorum ben.o maçlardada hakan çok kötüydü.geldiğinden beri en iyi maçı belediye maçıydı o kadar.onuda yapzın izninizle.kaleci buda ama dimi...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Topu bloke edemeyen,gelenleri elinden kaçırandan kalecimi olur. Maçı tekrar izlemeye cesaretiniz vars ayediği gollere iyi bakın. Hatasız yediği gol yok tu bu maçta neredeyse Bunda defansın da anormal üstü katkısı vardı . el birliği ile cenazesini bakalım nasıl kaldıracaklar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar böyle yaparak bir yere varmamız imkansız artık takıma sahip çıkalım lütfen asıl görev şimdi bizde bütün oyuncularımıza sahip çıkalım duruşumuz bu olmalı hakan'a bu kadar yüklenmek doğru değil
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defans kaleci ve teknik kadro çok düşük...! 8-0 yenilmeyi dünyada başarabilen tek kulübüz..! UTANSIN bu serefsiz yöneticiler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YANLIS BILIYORSUN KARDESIM 8-0 YENILMEYI BASARABILEN BIR DE TURKIYE MILLI TAKIMI WAR YINE INGILIZLERE. BILGILENDIREYIM DEDIM..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |