![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alparslan adlı arkadaşımız en doğru sözleri söylemiş arkadaşlar 15 gün önce burayı yıkıyodunuz diye o galibiyetide bunlar aldı bu malubiyetide..bit trabzonsporlu taraftardan bunları duymak sizce gurur verici bişey değil mi ?? neyse lafı uzatmıcam ben herzaman destekliyorum takımımı.. SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya siz inanıyormusunuz erturul hoca gidince yerine gelecek hoca bundan iyi olacağını erturul hoca geriye dönüp bakıyor oyuncu değiştirecek sahadakilerde daha iyi bir oyuncu yokki kulübede o ne yapsın siz gecin ozaman takımın başına yönetin bakalım ne olacak
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ertuğruldan önce başkan istifa etmeli paf maf derken takım futbolcularının morelini bozdu sonuçta bu başkandan sıkıldım ben sinan+demirören istifa
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bende sızın kadar sinirli ve üzgünüm ınanın su an ne yaptıgımıda bılmıyorum ama yınede besıktası besıktas oldugu ıcın seviyorumm herseye ragmen ölede olacak hep sevecegım allam ya kufur etmek ıstıyorum basımı nereye vuracagımm cok sinirliyimmmm ![]() ![]() ![]()
__________________ BLACK EAGLE | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADASLAR DOLDURUSA GELMEYIN ARAMIZDA EZIKLER DOLASIOR DIKKAT EDIN,, SUNU UNUTMAYINKI HOCA ELINDEN GELENI YAPIOR BI SAHA CIKIP OYNAMADIGI KALDI,, OYUNCULAR OYNAMIORSA ONUN SUCU NE?? LUTFEN SUCLARKEN SUCLADIGINIZ KISIYE DIKKAT EDIN,, BURDA OYNAMAYI BECEREMEYENLER FUTBOLCULAR,, HER ZAMAN HER YERDE TAKIMINI DESTEKLEYEN TARAFTARLARIZ BIZ,, DUNYA BIZE HAYRAN VARMI OTESI,, HEP BIR YUREK OLUP YOLA DEVAM EDIP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM!! ONA ISTFIA BUNA ISTIFA DIYEREK COZUM OLMUYOR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |