![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben kazma derken futbolu kastetmistim. Ben Amerikada 11 farkli milletten insanla top oynadim. Brezilya,ekvator,rumen,moldova,litvanya,makedonya. ... samimi olmak gerekirse takimin yuzkaralari bizim fatih ile emrah idi..Sorsan biz cocukluktan beri top oynariz ama topu ayagina yeni alanlarla basa cikamayiz..Bu is gercekten bole..Adam ilk defa topa vurmasini ogreniyo allahin litvanyalisi defansta ole oynuyorki bugun ibrahim toraman yerine oynatsan 8 gol yemezdik!!maalesef ole defans yetenegimiz 0!! Ben elhamdulillah turkum turkcuyum ataturkcuyum ama ataturk hicbi zaman turk milleti zekidir caliskandir ve futboldan iyi anlar dememistir.Ben de bunu iddia etmiyorum zaten..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | toramanın hatalarına baksak kitap yazarız yaa. dengesiz bi futbolcu. nasıl ona güvenebilirizki. her hırslı insan beşiktaş defansında oynayabilecekse bende oynarım. hırs maksimum. ciğer var. koşarım didinirim. yetermi. ibrahim tam bir beceriksiz. ama sert ve hırslı. okadar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya arkadaşlar şu bizim bjk li kızlara da kızlarada kızmaya başladım hani bu i nokta toramanın neresine aşık oluyorlar anlamadım ayriyeten gerçek beşiktaşlşı futbolcuya değil takımın aaşık olur........
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim napıyosun sen nere aşık olurlarsa olsunlar ayrıca ibrahim toraman bu takımın en yürekten oynayan oyuncularından birisi
__________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |