![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hala toraman mı defans ve kalece tüm tden gitmeli o kadar. yok bacağı kopsa oynarmış boş laflara bunlar.. önce adam gibi oynasın sahada.. poziyon ve adam kaçırmamayı bilsin sahada uyumasın. suç sadece tormanda değ,i onu şişirip türkiyenin de en iyi defans elemanı diyenlerde kıtlıkta adam sayılıyor.(kişilik anlamında demiyorum oyun anlayışı açısındandır.) toromanın karekterine bir lafım asla olamaz. | ||
![]() |
|
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | keske herkes toraman gibi oynasa. adam rambomu tek basina dagitip toplayacak bu takimi. yanina 3 tane öküz koyarsan, torman ne yapsin. adam en azindan besiktasli. adam gibi adam. yüregiyle oynuyor. kime ne derseniz deyin, toramana demeyin. ayip edersiniz...
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam, toraman, tello ve birde bobyu unutma. gerisi hepsi esek....
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya sen ne utanmaz adamsin. terbiyeli konus biraz. milletin ici yanarken sen burada dalga geciyorusn. ayip besiktasliligindan utan... yaziklar olsun sana...
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artik hakikaten defolsun toroman. Defol IBOOOOOOOOO
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne var arkadasım toramanı ben savunuyorum halada savunuyorum var mı itirazin adam gibi adam ... sanki digerleri cok iyi bu macda higuen ve bobo oynada bobo da gol attı sadece
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ligin en uyuz defans oyuncusu --> TOROMAN Servet bilene bundan kat ve kat daha iyi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım laflarına dikkat et tamammı .. İBRAHİM TOROMAN KADAR BESİKTASDA ONUN KADAR HIRSLI OYNAYAN VAR MI GÖSTER KİM VAR ADAM TAKIM İCİN CANINI ORTAYA KOYUYO HATA YAPMIYOMU YAPIYO...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |