![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adi yonetimin lafla sozle gidecegi yok.biz taraftarlarin orgutlu bir eylem gerceklestirmesi lazim.aclik greviyse aclik grevi ben herseye varim.yeter artik ben bu kulübü bu kadar aciz durumda hic gormedim.sadece liv.macindan bahsetmiyorum her konuda rezil durumdayiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ.! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
son 4 senede bu yönetimin yaptigi hatalari dünyanin herhangi bir liginde baska bir takimin yönetimi yapsaydi taraftarlar en gec 2. sene bu yönetimi istifaya davet ederdi. bizim carsi dan cit yok...ben buna bir anlam veremiyorum...bazi menfaatler geregi susuyorlarsa buna ihanet denir. baska bir ihtimal de tüp´ cü nin "birlik beraberlik zamani" lafina inanip da o yüzden susmalaridir.....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | silkelen ve kendine gel kardesim,, ne olursa olsun takimimizi desteklememiz lazim,, bizim anlimiz ak,, utanacak olanlar utansin,, gosterilim buyuklugumuzu gosterelim kotu gunde nasil destekledigimizi,, bizi yikmaya calisanlara ders verelim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ............................... başka birşey söylememe gerek yok anlayan anlar artık şu başımızdakiler gittiği gün bizim kurtuluş günümüzdür bunu görmemek o kadar mı zor her konuşma her hamle boşa hala yanlış işlerle uğraşıyoruz millet ocak ayındaki transferleri şimdiden netleştiriyor biz hala bekliyoruz ne bekliyorz ki yaz döneminin aynısı olsun die mi acaba elimizde tüm saflar toplansın diatta higuain gibi hey ALLAH ım ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim üzülmez ama taraftar üzülüyor be kardeşim. Sezon başından beri yenilen gollerin %90 ı soldan geldi. Tello sol bek diye alındı. İbo var diye ortaya kaydırıldı. Kim var bu adamın arkasında anlamıyorum. Yattığı yerden kalkamıyor hep yerde hep yerde. Bir oyuncuya hızlı girersen çalımı yersin be kardeşim. Yeter futbolu bırakta kurtulalım. Yönetim İstifa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |