![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne olacağı hiç belli olmaz diyorum ben
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar bence bu is Ertuğrulla olmaz.. kaleci Hakan diye biri var sadece degaj ve avut atışı yapıyor...hoca bunu bile anlayıp uyaramıyor... Hakan 'dan top toplayıcısı bile olmaz.. Ertuğrul adam gibi adam ama ondanda hoca falan olmaz. bize disiplinli acımasız ve enaz 5 yıl kalacak bir hoca lazım... ayrıca sozunun arkasında duracak bir yonetim ne soylediğini bilmeyen yada tukurdugunu yalayan bir yonetim degil. delikanlı adamın soz ağzından cıkar. bir sey söylemissen yapıcaksın.. yada soylemiyceksin...bizim baskan rüzgara gore hareket ediyor.. bu baskan büyük Beşiktaşıma yakışmıyor.. eeee etme bulma dünyası bu Serdar Bilgili yönetimini düsürmek için Haluk ulusoyla beraber bu takımı baltalayıp 12 puan geriden fenerin şampiyon olmasına çanak tutan Beşiktaşa en büyük ihaneti eden bu başkan değilmiydi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abicim fener yenilse ne olacak biz bitmişiz sen hala ibiş feneri düşünüyorsun bence önce kendimize bakalım ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kendi evladımıza kapıyı gösterirsek daha neler kendi pisliklerini ertuğrul hacamız üzerinden mi temizlemeye çalışıyorlar.. ADAM GİBİ ADAMERTUĞRULSAĞLAM
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (12-11-2007 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |