![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ooooooooo erturul sağlammm OOooOooO erturull sağlammmm oOooOooO erturull sağlammm.. erturul sağlam akrabam lem bnm laf ettirmem ona.ne yapsn adam elindeki en iyi kadro ile çıktı sahaya.sen admaın istedigi futbolçuları almazsan onlarn yerine yönetim olarak yama oyuncular getirirsen bu kadar olur kardeşim.diatta yerine alternatif mi wardıda koymadı? ayrıca yönetime bak diatta kimdir ya beşiktaşta oyniycak.bize uzun yıllar en az 2 3 yıl bu takımda adam gibi oyniycak oyuncu lazım.diatta sizce böyle özelliklerde birisi mi ? yazık etmeyin hocamıza unutmayın ki manchester ın teknik direktörü 17 yıldır o takımın başında.hiç mi yenilmediler yada hiç mi eleştirilmedi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul un yanlışı transferler diatta higuan i aldırması direk anlaşılan isimlerin takımın kimyasını bozar die kabul etmemiş eyy ertuğrul efendi nerde olduunun farkına var yepesle carlton cole bu takımın kimyası mı bozulur kimya bozulursa getirirsin ronaldo veya stam anca öle biz büyük takımız anadolu deil bunun farkına varmalı ertuğrul sağlam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
HAY AĞZINA SAĞLIK .ERTUĞRULCULARA KAPAK OLSUN . BURASI BEŞİKTAŞ KAYSERİ DEĞİL . ERTUĞRUL SEN NASIL OLURDA BEŞİKTAŞ A DİATA VE HİGUAİN İÇİN PARA HARCATIRSIN .BU TRANSFERLER İÇİN MENAJERLERDEN KAÇ PARA KOMİSYON ALDIN ERTUĞRUL. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ERTUĞRUL A NEDEN YÜKLENİLİYOR ADAMIN YÖNRTİME TRANSFERİ İÇİN SUNDUĞU LİSTEDE NE DIATTA NE HİGUAIN VARDI. KALİTELİ OYUNCULARI İSTEDİ YÖNETİM İSTER BECERİKSİZLİK DEYİN İSTERSE BÜTÇE DEYİN GİDİP BUNLARI TAKIMA DAHİL ETTİ.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
DİATTA VE HİGUAİN İ ÖZELLİKLE ERTUĞRUL İSTEDİ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ertuğrul hoca başta kalmalı taraftar olarak arkasında olmalıyız sonuçta sahada Ertuğrul hoca koşup gol atacak değil ya. Adamın elinde sakatlar çok genç ağırlıklı bir kadro ile çıktı napsın elindeki malzemeyi en iyi kullanmaya çalıştı ben sonuna kadar Ertuğrul hocanın yanındayım tek eksik var bazı futbolcuların oynamamak istemesi başka bişey değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |