![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı yanaşmazsa da bu iş olmaz...! Çarşı'nın (Çarşı yı da besleyen adamın: DEMİRÖREN'in) dediği olur...! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla herkes aklını başına toplayacak.günlük nemalanmalarla geleceğimiz aydınlanmaz.çarşı bugün var belki ama bu yönetim protesto edilmesse çarşınında fazla ömrü kalmaz. mail atma olayı fena fikir değil ama ben sadece bununla çözüm bulacağımızı pek zannetmiyorum.bencede yürüyüş düzenlemeliyiz.eğer bizi çarşı engelleyecekse gerekirse bölünürüz.önemli olan beşiktaşımızın geleceği.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla bu adam bize bütün rezilikleri yaşatsa bile gitmetecek anlaşılan
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |