![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayatımda Beşiktaş adının bu kadar ayaklar altına alındığını, bu camiaya gönül verenlerin bu kadar kepaze edildiğini, Yıldırım Demirören gibi basiretsiz ve becereksiz bir başkanı ne gördüm, ne de duydum. Bu yönetim Beşiktaş tarihinin yüz karasıdır.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek cwp bu doru soz
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirören ve yönetiminin hemen istifa etmesi gerekiyor artık 1)Liverpool yenigisinin ayıbı Sivasspor macında nasıl temizlenir ya ??? 2)Gecen sene fb nin yaptıgı ( ligden cekilicez türkiye kupasına katılmayacagız o tarihlerde süperligde takımı olmayan şehirlerde maç yapıcaz deyip sonra kararlarından döndüler) gibi yapıp ne elde ediceğinizi düşünüyorsunuz? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | önemli olan yenmek değilartık arkadaşım olay farklı boyutlara geçti yensekde bişey farketmiyo zaten bidahaki haftao puanlar nasıl olsa çalınıyo bizden..burda önemli olan verilen sözlerin tutulması..bu yenilgi sivas galibiyetle temizlenir die düşünüyosa eğer bu koltuktakiler bizi kendileri gibi hayal görenlerden zannediyolardır..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu ayıbı sivasspor u 8-0 yensende temizleyemezsin şampiyon olsanda. bunun karşılığı ancak avrupa arenasında yanıt bulur
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |