![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yıldırım demirören beşiktaşlı degildir ben artık bu kanıya vardım elinden gelen herşeyi yaptı bizi duruşumuzu ayaklar altına almak için eziklerle hangi konuda dalga geçtiysek aynısını bize yaptırıyor ulen ben geçen hafta kaç fenerliye hani bu sene fortis kupasına paflarla çıkacaktınız noldu diye laf atıyordum 1 hafta geçmeden akladı yine bizim başkan onları rezillik bence cumartesi gecesi tüm yönetim tam kadro ertugrul saglam sinan kameralar karşısına geçip basın açıklaması yap 4 gün sonra hep beraber o lafı yut... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yazıklar olsun. yine başkanın laflarından dolayı rezil olan biz olacağız. bu ezikler şimdi kendilerini adam sayıp. "hani paf la çıkacaktınız?" diye soracaklar. sonra ne olacak. o kişi ile tartışma başlayacak, artık sonu nereye varırsa... sizin yüzünüzden fenerli arkadaşlarımlada aram bozuldu ey yönetim!! hemde öyle böyle değil. demirören ömrümü törpüledin ulan yeter bee!!!bırak ulan artık yeter ulan!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne zaman gidecek başımızdan bu Demirören ya? Adamdan bir türlü kurtulamıyoruz.Baksanıza GS ve FB taraftarları bile Demirören'in başkan kalmasını istiyorlar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerden bulaştı ya bu mikrop bize...! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ertugrul hoca aklıca kendını affetrcek bu macla oyle duşunyyo sivası yencez kendişimizi affetrcez düşüncesiyle hareket edıyor ama yemezler olçu olamaz bunu anlaması lazım bu ertugrul hocanın
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |