![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşısız kapalı çok sakıncalı ![]() kardeşim warmı böyle bi mantık 90 lı yıllarda bile o zamanlar tribün kapma warken bjk taraftarı yani çarşı kapalıyı kapmak için geceden stad yanında yatıyolar.şimdi stad bizim klübün taraftarı kale arkasına alıyosn ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar o carsı bıze bu tezahuratları hazırlıyo bı nevı emek verıyo o yuzden onları cok sevıyorum baya kapalıda mac ızledım ınanılmaz coskulu....ama gercekten eskıden sahip oldugu ruhu sankı bozdular.... artık carsı demırorene karsı olmalı bunu yapmalı ortada bır besıktas askı varsa .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Sinan Engin veertugrul hocanın kalmasından yanayımm...Dierleri gitsinn...Sinan bu takımı toplayacak adam...Takımda herkes tarafından sözü dinlenen tam manasıyla bir abii konumunda...Bu donem için ben ona suç bulmuorum kimse ksura bakmasınn...Ocak'tan itibaren bu takımda Sinan Engin'in ipleri eline alıcagını ve takımımın yukseklere çıkacagını düşünüyorumm...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neymis ertugrul un yasi genc mis...akil yasta degil basta olur. ve ertugrul zeki ve prensipleri olan bir hoca. cok basarili olacagina eminim. yeter ki güven ve zaman verilsin. carsi da hic bir zaman demirören e karsi tutm almaz. onlari beklersek bir sey olmaz. pindikleri dali kesecek halleri yok ya. yanliz bu yönetim ile basari gelmeyecegini artik carsi haric herkes anlamistir. bir 4 sene daha bu baskan bu isi götüremez.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören gitse varya süper olur ama gitmiyoki adam ....! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çarşı anasını ağlattı beşiktaşın valla | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |