![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çarşısız maç olmaz bu biline herkez tarafından çarşı olmadan bakalım ne adar zevk alcaksınız biraz mantıklı düşünün beyler mantıksız düşünmeyın fb liler gibi gitmesi gerek kişi varsa ertugrul hocadır korkak futbol oynatan o dur bunda ne başkanın nede sinan engini suçlamamak laızm YILDIRIM DEMİROREN beşiktaşımızın başarısı için herşeyi yapıyor hangi fubolcu istendiğse alınmadı mı hoca kimi derse o alındı sahaya başkan mı cıksın oynamaya sinan engin mi cıksın nizemitin mimarı ertugrul hocadır hocanın istediği gibi ooynadı futbolcular ve herzmanki gibi yanlış taktik verıyor futbolculara ne dediğse onu yaptılar hocanın yanlış uygulaması buna sebep olduAKESİNLİKLE ERTUGRUL SAĞLAM GİTMELİ !!!!!!!!
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar ne o yaaaaaaaaaaaa anlamadığım konu daha dün dünyaya beşikktaşımızı şovlarıyla tanıtan çarşıya herkes cephe almış durumda... bence bu boyle olmaz!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum ve burdan gelen maddi kaynak cok fazlaydı takıma serdar biligili hicbrseyin besiktastan degerli olmadıgını biliyor ve uyguluoyrdu
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YA BU MEDYA BU YANLI BASIN O DENLİ FESAT VE BİR O KADARDA FIRSAT DÜŞKÜNÜ Kİ... ŞİMDİ MORALLER BOZUK BU DURUMDAN NASIL İSTİFADE EDEYİMDE BEŞİKTAŞIN İÇİNDE KAOS YARATAYIM DÜŞÜNCESİNDE ... KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU HEP BÖYLE BİR TAKIMA BU KADAR MI DÜŞMAN OLUNUR. SEVİNCİMİZLE SEVİNMEYİP SAHTE SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNURKEN MAĞLUBİYETLERDE ÖYLESİNE MUTLU VE ÖYLESİNE KEYİFLİLER Kİ ... AMA BEN SON 2-3 YILLIK SÜRE ZARFINDA BEŞİKTAŞIMLA İLGİLİ GEREK YAZILI, GEREKSE GÖRSEL BASINDA ÇIKAN HİÇBİR HABERİ TAKİPETMEDİM VE ETMEYECEMDE BEŞİKTAŞLI OLMAK BİR ÖLÜM-KALIM MESELESİ DEĞİLDİR BİLAKİS DAHA ÖNEMLİDİR ...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar, tamam anladım demirören gitsin diyorsunuz , ertuğrul yada sinana engin gitsin diyorsunuz... ama ÇARŞI ? ne yaptı çok ses çıkardı kendi şovunu yaptı ?!?! bi taraftar grubu ne yapması lazım ? ses çıkarmamasımı ? show yapmamasımı ? tepki göstermiyor ? tepki gösterince ne oluyordu eskiden hatırlıyorsunuz ? "beşiktaşlı futbolcular inönüde stresten oynuyamıyor" feryat figanları vardı heryerde.. simdi show var ses var destek var yenilen takımı desteklemek var eee ? herşeyi anlarımda renkdaşlarım? lütfen kendi taraftarımıza karşı olmak, yapmayalım... ne kadar kızsamda yıldırım demirören bir beşiktaşlıdır klupdeki bu başarısızlığı isteyerek yapmadı tabiki , olmayınca olmadı... sinan engininde beşiktaşlılığından şüphe yok.. ama başarısızlık olduğu zaman ve bu uzun bir zamana yayılıyorsa durup düşünmek ve artık sevdiğin takıma zarar vermemek için yerini devretmek lazımdır... benim şahsi görüşüm sinan enginin menejer olmaması gerektiği... herzaman için çok başlılık yarardan çok zarar getirir... bırakın futbolcular tek kişiye , teknik direktöre yaranmaya çalışsınlar, iyi oynamaya, gözüne girmeye çalışssınlar.. başka bir kişi fazladır ,gruplaşma yapar... eruğrulun beşiktaşa gelmesi erkendi di di... ama şimdi herşey iyi gidiyor olsaydı bunun tam tersini konuşucaktık... futbol işte... en kötü gününde de beşiltaşlıyız ve bunla gurur duyuyoruz... hemen maçın ertesi gün dışarı çıkarken giydim beşiktaş formamamı... en iyi zamanında herkes takımını tutar giyinir kuşanır... ama beşiktaşlılık farklı birşey işte..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |