![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşlı Gökhan Zan, Sivasspor maçında oynamayarak, milli takıma dinlenmiş bir şekilde gideceği ve bu yönde milli takım doktoru Cengiz Dinç'e bilgi verdiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.. Gökhan Zan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, milli takım doktoru Cengiz Dinç ile herhangi bir görüşmesinin asla olmadığını belirterek, ''Haberde yer alan, milli takım doktorlarına Sivasspor maçında dinlenip, milli takım kampına katılacağım şeklinde haber gönderdiğim iddiası kesinlikle yalandır'' dedi. Yaşadığı sakatlıktan dolayı, formasından ayrı kalmanın derin üzüntüsünü yaşarken, hakkında yapılan bu asılsız haberin kendisini son derece yaraladığını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, şunları kaydetti: ''Benim için Beşiktaş forması kutsaldır. Beşiktaş formasını bugüne kadar şerefimle, haysiyetimle taşıdım, her zaman takımımı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bundan sonra da formamı şerefimle taşımaya devam edeceğim. Bu tarz haberlerin maksatlı yapıldığına inanıyor, camiamızdan bu asılsız haberlere inanmamalarını rica ediyorum'' diye konuştu. -KULÜP DOKTORU OPTUR DA YALANLADI- Siyah-beyazlılarda kulüp doktoru Ayhan Optur da haberin tamamen asılsız olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Milli takım doktoru Cengiz Dinç ile telefonda görüşerek, takımımızın milli futbolcuları ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunduk. Bu değerlendirmede Dinç'e, Gökhan Zan'ın sağ adalesinde ikinci derecede lif yırtığı bulunduğunu ve 3 hafta forma giyemeyeceğini, Hollanda'da tedavisinin devam ettiğini belirttim. Bu görüşmede Dinç, bana 'Gökhan beni arayarak Sivasspor maçında dinlenip, milli takım kampına katılacağını söyledi' gibi bir ifadede asla bulunmadı. Haberdeki iddialar tamamen yalandır.''
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |