![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heheh güzeldi teşekkürlerr ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | 47- Seba döneminde BJK şampiyonluğa giderken önüne konan engele karşı o hafta oynanacak rakip takımın adamlarının Seba’ya bu maçı size verelim bizim tüm masraflarımız karşılayın şeklindeki önerisine seba “benim için şerefli ikincilik şampiyonluktan daha önemlidir” cevabını vererek BJK’nin ne kadar şerefli bir takım olduğunu gösteren en iyi başkanlardan biri. 45- Sütçü Saraçoğlu’nun BJK-Harbiye maçında BJK’li eski bir yöneticiye ne bu Beşiktaş’ın hali 3-0 yeniliyor dediğinde ikinci yarıda baba hakkının sayesinde 6 - 3 kazanılan maçta sütçüyü g.t ederek o günden sonra g.t bir klüp haline gelen tek camia. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 33- Geçen sene gene BEŞİKTAŞ korkusundan MHK'yi arayıp “Bir şey olursa Dünya'yı başınıza yıkarız” deyip hakemleri kontrol altına alan kulüp. ßu korku biLe Yeter t$kLer ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gercekcı olalım gunumuze bakalım arkadaslar gecmısı bırakalım super stadı olan borcu olmayan dunya starlarını getıren son senelerde sampıyon olan avrupada adı duyulup sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal oynayanda bu kulup boyle seylerı bırakalım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziklikde sınır yok ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Böyle bir başlık neden açılır,bunu yapan arkadaş ne hedefler gerçekten anlamıyorum.Biz Fenerbahçe'yi karalayarak mı büyük kulüp olacağız? Çıkar Fb'li nin biri senin kulübün hakkında aptalca bir çok iddiada bulunur,bir çok başarısızlığını yazar.Böyle tartışmalar yersiz ve gereksizdir.Fenerbahçe'de ezik değil Türkiye'nin güzide kulüplerinden biridir.Fenerbahçe'ye ezik demek Türkiye futboluna hakaret etmektir.Aynı zamanda Beşiktaş'ın büyüklüğüne dahi gölge düşürmektir.Rakibimize saygı duyalım,büyüklüğümüzün farkında olalım.
__________________ Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bizde kalsın! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | '46- Ali Şen döneminde şikelerle dolu bir sezon geçiren ve utanmadan övünen tek klüp' bide bu adamı onursal başkan yapan üstün zekalılar klübü. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |