![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bi sitede arkadaşı başlık açmıştı aynı okuldalarmış sanırım oda bahsetmişti nekadar şımarık olduğundan kendini çok önemli birisi gibi görüyo fln gibisnden cümleler kullanmıştı..haberin kolpa sitelerden alınmadıysa doğru olma ihtimali yüksek.. biz halkın takımıyız(!)
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan o kadarda yıldız olacak b futbolcu değil bence abartmayalım arkadaşlar..eğer o soylediği sözleri doğruysa beşiktaşta ne işi var bu adamın tekmeyı basacaksın boylelerıne YETER ULAN.............................
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kolpa basının her zamanki kelle avcılığı. Hiç bir yükselen değere sahip çıkmadılar, hep dedikodu haberciliği yaparak değerleri yok ettiler. Balon medya futbolumuzun marka değerinin yükselememesinin elebaşlarından biridir. İnanıyor musunuz, Batuhan'ın soyunma odasında, o abilerinin yanında böyle bir şey söyleme cesareti bulabileceğini?
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle yalan haberdir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hrşeyin ilacı zman..Göreceğizz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bak sen su konusana yani simdi sen kralmi oldun bazen gol atmadan attirarakta kral olunur aslinda bakildigi zaman Turk futbolunda genc yasta bir iki mac iyi oynayan oyunculari oyle poh pohluyorki medya onlarda kendini boyle kral oldum saniyor ama isterse bir baksin cevresine ondan once poh pohlananlar nerde diye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=caracas_bjk;478882]batuhan o kadarda yıldız olacak b futbolcu değil bence abartmayalım arkadaşlar..eğer o soylediği sözleri doğruysa beşiktaşta ne işi var bu adamın tekmeyı basacaksın boylelerıne bencede
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |