![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başkanımız bide ulusoyun akrabasıymış içine edim böle yakınlığın.... karadenizli olmamdan utandım ilk defa bu ******** ulusoy yüzünden... sebayı özledim valla ya böle şeyler onun zamanında yoktu sağolsun demirören bizi trabzonun durumuna dogru iteliyo.... hepsinin Allah belasını versin | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ulusoy ve yanında ki ekürileri gideceksiniz.Sizleri biz gönderemedik ama Norveç'liler gönderecek.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başkanımız sayesinde ilkler yaşadık her mac stresli gecerken ne zaman gol yicezde berabere yada yenilgiye ugrıcaz diye tırnaklarımızı yerken.... şimdi ise yine hakem yanlışınamı kurban gidecez psikolojisi başladı.... bakalım yeni olay ne olacak başkanımıza saygıyla | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan bu adamın neresine saygı gösterceksin geldiğinden beri hiçbir taraftara saygı göstermiş mi p.tesi yi beklemesin bu gece istifa etsin gitsin tatile ama tatil yapamaz ortada Beşiktaş a yatırılmış 40 milyon euro var.adamın içi rahat eder mi paralarını düşünmekten
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYAMAYAN,MASALARA SAHTE YUMRUKLAR VURAN,2003-2004,2004-2005 VE BU SENE HAKKI AÇIK SEÇİK YENEN BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKAMAYAN YÖNETİMİ SUÇLUYORUM.ARTIK YETER! BEN BEŞİKTAŞ MAÇINI SEYREDERKEN BİR KERE DE HAKEME KÜFRETMEK İSTEMİYORUM.İNAYET DEĞİL,ADALET İSTİYORUM!BU ADALETİ SAĞLAYACAK,BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYACAK YÖNETİM İSTİYORUM.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takım bitik arkadaş ya hepsi Domaldinho olmuş bunların allah hepimize sabır versin diyorum kendimizi üzmeyelim yıpratmayalım artık alışmak gerek bunlarada...beşiktaşın oynadığı futbolun aynısını bizim mahalledeki küçük çocuklarda oynuyo içlerinden büyük olan takımı daha iyi organize ediyo...heba ettiler güzelim beşiktaşı,yazık...
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaş renkerine olan sevdasıyla yönetime geldiğini söyleyen sayın demirören başkalarının sevdasına yazık etmemek için biraz sewiosan beşiktaş ı git artık LÜTFEN
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |