|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-11-2007, 16:54 | #11 | ||
besiktaş jk Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 | ve kimse şunuda unutmasın ... bu camiada ; başkan , yönetim , teknik ve idari kadro ve futbolcular 8-0 hezimetinin baş sorumlusudur !!!
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
|
12-11-2007, 17:03 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Tribün kültürümüze ve Beşiktaşlılık duruşumuza yakışmayan bu durumun Beşiktaş’a da hiçbir faydası olmamıştır. Bak hele yaa...Hala beşiktaşlılık duruşu diyorsunuz.Cidden utanmada yokmuş yaw bunlarda.Hangi beşiktaşlılık duruşundan bahsediyorsunuz siz.Yerin dibine soktunuz bea o duruşu siz daha ne konuşuyorsunuz.Bukadarda pişkinlik olmaz yaa. Bide 2-1lik liverpool maçını örnek vermişler.Yaa bikere yendik yaa şimdi 10 sene konuşuruz artık.Biz böyle galibiyetleri çok gördük.Chelsea,Barcelona yendikde neoldu.Ne gruptan çıktık nede uefaya gidebildik.1 maçlık birşey bunlar.Başarı ölçüsü olamaz.2-1lik galibiyetin mimarı olarak kendinizi görüyorsunuz madem 8-0lık mağlubiyetide kendinize yükleyin ozaman.Yani direk istifa edin bea kardeşim.1-0 değil 2-0 değil.Nerdeyse çift haneli sayılara ulaşacaktı.Basketbol gibim aynen!!!Biraz utanma olsaydı istifa ederdiniz bugün.Bende cidden inanmıştım istifa edeceğinize.Yazıkkk!!!Bugün milyonlarca beşiktaşlıyı kaybettik sizin yüzünüzden... | ||
12-11-2007, 17:10 | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Camiamız’ın hakkını korumak amacıyla PAF Takım’la maça çıkma kararımız hatalı bile olsa, yaşadığımız haksızlıklara bir tepkiydi. Elbette zaman zaman, iyi niyetli ve tamamen Beşiktaş’ın menfaatini düşünerek aldığımız ve o an için doğru olduğuna inandığımız acele kararlarımız da olmuştur. Bunların hepsinden gerekli dersleri çıkartıyoruz. utanın utanın
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
12-11-2007, 18:19 | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | her zamanki laflar yok soyle oldu yok boyle dedik yok taraftar sunu yapti asilinda sizin en guzel yapacaginiz sey yonetimi yeni arkadaslariniza birakmaktir fb macinin sonucunu hakeme(hatali kararlari olmustur elbette)ve federasyona liverpool macini is kazasina sivas macini tarftara bagladiniz bakalim bundan sonraki maclara ne diyeceksiniz | ||
12-11-2007, 18:32 | #16 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | yazıkk yaaa..Hakkaten yönetimin istifasını beklemiştimm..Yönetime güvenim kalmadı artıkk cidden..Ptesi günü basın toplantısında herşeyi açıklayacağım deniyo ama pazar gecesi bu basın toplantısı ''YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'na dönüyor..Sivas maçına pafla çıkıcam diosun sonra oyuncular boyle istedi o yuzden as takımla cıktık diosun.. Unutma başkan Eğer Sivas macına paf takım çıksaydı mac sırasında kesinlikle protesto olmazdı...Maçtan sonra neler olurdu yalnız onu bilememm... Hakikaten yazık ve ayıpp yaaa...Bir de gelmişş Beşiktaşlılık duruşundan bahsediosunuzz...Bu mu sizin Beşiktaşlılık duruşundan anladığınızz...??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
12-11-2007, 19:09 | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | efet herkes ıstıfayı beklıyordu onlardan taraftarda haataymıs eger baska takımda olsa taraftar o maca gelmez ama bızler sonuna kadar takımımızlayız anlıyormusun yonetım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
12-11-2007, 19:22 | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | yaw bide suçu taraftara atıyor gülmemek elde değil kardeşim bizdende bu takımı destekleyeceğiz bekleniyor öylemi yazık...haaa bide beşiktaş oftaş yener yenmesine ama 2 maç sonra yine yenilir istikrar yok kardeşim istikrar git mahalleden 11 adam topla girdir beşiktaş formasını onlarda o forma sırtlarındayken 3-4 olurlar çünkü o forma yüz yıllık forma 2 maç üst üste elbet kazanılacaktır ama nerde adam akıllı bir seri 10 maç 15 maç bu takıma sahip çıkalım arkadaşlar diyen bazı kimliği belirsiz kişiler dün stadyumda mehmet demirkolun elinde bir liste vardı son üç yılda 200 futbolcu alınmış gönderilmiş kimin umrunda real madridin teknik patronunu getiriyorsun (del bosque ) gönderiyorsun çrizenin teknik patronunu getiriyorsun (rıza hoca) gönderiyorsun fulhanım teknik patronunu getiroyursun (jean tigana ) gönderiyorsun kayserinin teknik patronunu getiriyorsun (ertuğrul hoca) alt alta sırala bakalım listede ne tür bir çarpık düzen gözüne çarpıyor bakarsan çözersin bu yönetimle olacak gibimi değilmi ...artık harbiden yeter... | ||
12-11-2007, 19:47 | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | söyle bir de gercek var ocak ayında secimde sadece yıldırım d. aday olmuştu başka aday yok demeki beşiktaş başkanın dedigi gibi başka taşın eline koyan yok bu da bir gercek ben de istedim yıldırım d. istifası ama gelen gideni artır meseli olmasın yıldırımla yola devamsa onu yanlış kararlar aldıran del.bos vs vs göndermesine neden olan adamlar hala ordasa hemen görevine son verilmesine gerek bundan sonra güvenilir kararlar alınması gerek ve suda bir gercek yıldırım d. bundan sonra güvenilirligini yitirdi ve camia ve taraftarlara güven vermesi gerk bunun icin şampiyonlar ligi son iki hayatti macı kazanması gerek ve bu kaos sona erdirmek gerek bana göre devre arası operasyon olacaksa bu bukadar meydeya yansımaması gerek hee sunu eklemek istiyorum yıldırım istifa etmemesinin sadece su olabilir beşiktaşa verdigi parayı alamadıgı icindir başka bir neden göremiyorum devre arası sadece gerekli alanlara gerekli transfer yapılması gerek bir ortasa koşan forvete bir adam kaleye veya defans bir adam alınması gerek bunlar benim düsüncelerim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |