![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alexin mevkiisinde oynatılsaydı şimdikinden daha çok verim sağlayacağını rahatlıkla söyleyebilirdim..Nedense hep o şans delgadoya verildi.Belkide delgadoya verilen şanslar ricoya verilseydi herşey bambaşka olurdu.Ama o da sonuçta yıldız bir futbolcu.Ne olursa olsun takıma fayda sağlaması gerekirdi.Gitmesi her iki taraf içinde hayırlı olur bence...Devre arasındamı olur sezon sonundamı bilmem ama yabancı kontenjanını boş yere işgal ettiğini düşünüyorum artık.Böyle bir yıldız futbolcuya bunlar söylenmez ama neyapalım.Futolun cilvesi işte ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | istedimi oynuyor adam.. zoru ne ki bilerek yapıyor bence.. gönderilmeli
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bızım yana bas yapacak oldugu yerde duran adam ıhtıyacımız yokkı.lıder dıye aldık kendını ıdare edemıyo.alex ın yerınde oynayacamıs bu adam kafa vurabılyomu sut cekbılyomu frıkık serbest vurus atyomu kac asıstı var.bın dolar veren varsa hemen satılsın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |