|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
14-11-2007, 12:56 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
Beşiktaş Kulübü'nün sezon başında kendisine kulüp bulmasını istediği ve bu karar sonrası PAF takımıyla antrenmanlara çıkmasını istediği tecrübeli futbolcu Mustafa Doğan, siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Mustafa Doğan, yaptığı açıklamada, kendisine yapılması gereken ödemelerin olmaması nedeniyle Beşiktaş ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini söyledi. Deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı kulübün ödemeleri yapmaması nedeniyle tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı doğduğunu belirterek, ''Bu nedenle bir süre önce sözleşmeyi feshettim. Şu anda dosya Futbol Federasyonu'nda bulunuyor. Bu konuda federasyona iki taraf karşılıklı yazışmalar yaptı. Sanıyorum bu konudaki durum bir ay içinde belli olur'' dedi. Sözleşmeyi feshetmesinden sonra çalışmalarını tek başına sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Doğan, ''İleride ne olacağı belli olmaz. Beşiktaş ile yollarımı ayırdığım için takımın durumuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Geriye bakmanın bir anlamı da yok. Siyah-beyazlı kulüpte iyi kötü 3 yılımız geçti. Tabii ki bu şekilde ayrılmak istemezdim. Kimseye kırgınlığım yok. Profesyonellikte bu tür olaylar yaşanabilir. Nasıl kulübün hakları varsa, futbolcunun da hakları bulunuyor. Ben de bunu kullandım'' diye konuştu. Başka kulüplerden sürekli teklifler aldığını kaydeden tecrübeli oyuncu, gelecekle ilgili kararını henüz vermediğini sözlerine ekledi. Futbol hayatına Almanya'da başlayan ve geçmiş sezonlarda Fenerbahçe'de de forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Mustafa Doğan, 2004-05 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu. | ||
|
14-11-2007, 13:18 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | Herkesin kendi hayatı
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
14-11-2007, 13:27 | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Beşiktaşa ne vermiş bu adam yıllardır para kazanıyor. Biz göndermeden kendi gitmiş. Bizde akıl yok akıl.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
14-11-2007, 15:43 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | hadi ya çok üzüldüm.defansımız çöktü arkadaşlar.bi daha bunun gibisi gelmez beşiktaşa.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
14-11-2007, 16:16 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | diatta bu takozdan bin kere daha iyidir.yanlış anlaşılmasın beğendiğim için değil kıyaslayarak söylüyorum.eğer doğru dürüst hakem olsa her maç kırmızıyla atılır bu adam.savunma adamı ama savunma yapmanın rakibin ayağını kırmaktan ibaret olduğunu zanneder bu zat-ı muhterem.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
14-11-2007, 16:38 | #8 | ||
la joujou Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 | isabet olmuş bence de..
__________________ Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
14-11-2007, 17:32 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim sana Mustafa Dogan... | ||
14-11-2007, 17:37 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 | bence mustafa diattandan cok daha iyi maclar oynuyodu.... diattanin yerine onu oynatirdim..... diattanin yapti hatalar kadar baska bir defans oyuncuyu görmedim __________ BIZ BU LIG ICIN FAZLA SEREFLIYIZ!
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |