![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bize yaşattığınız heycan ve mutluluk için teşekkürler devamınıa getirin lütfen...
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Grupta bir tane adam gibi maç oynamadık.Ama yinede bosna maçını yenersek gurptan çıkacağız.İşte böyle bir gruptayız!!!Yenilince nası küfrediyorsam,bunlardan adam olmaz diyorsam yenincede haklarını veririm.İyi oynamadan, bir avrupalı gibi maçı aldılar.2 kere geldik golümüzü attık.Derler yaa hatice değil netice.Aynen bu oldu işte.Ama herşeye rağmen önümüzü parlak görmüyorum.Ben para için değil milli forma için oynayan oyuncular istiyorum!!!Böyle olmadıkçada avrupa şampiyonasına gitsekde birşey yapamayız maalesef.Tabi bu felsefeleri değişmedikçe...Hala iddia ediyorum san marino gibi defansımız var.Bugün bir kez defa daha gördük bunu.Taçtan gol yedik!Yinede çok kritik bir maçı kazandıkları için kutlamak gerek.Kutluyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Uzun zamandır evde oturup böylesine heyecanlı ve keyifli maç izlememiştim. Son maçlarda hep Fatih Terim'in gereksiz kompleksleri, oyuncu tercihleri ve yanlış takım kurguları bizi bu hallere getirmişti. Yine biriki benzer hatayı tekrarladı, amatörce hatalar yaptık ancak İyi oynadık denilebilir ve yıldızlarımız üzerine düşeni yapınca galibiyet geldi. Umarım Bosna'yı yener ve gideriz EURO2008'e. Ve Fatih Terimsiz gitmemiz en mantıklısı olacaktır. Teşekkürler millilerimize. Emre maçın yıldızıydı ve goller tam jeneriklikti. http://besiktasforum.net/forum/youtu...kiye-goooller/
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim...! Özellikle de Nihat'ımızı...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tebrikler milli takıma
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hepsi birer kahraman oldular ![]()
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |