![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | aynen katılıyorum. cisse higuan diattaya verilen bütün paralarla bu parayı birleştirseydiniz daha iyisini alırdınız. yazık valla.. derler ya türkün aklı sonradan çalışır die dogru vallaha..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o 15 milyon al ..... die devam etmek istiorum ama madem harcıycan bu parayı git o zaman ricardinho ile delgado yu sat yerine riquelmeyi al artık 15 milyona 5-6 tane adam alıcagına bi tane 2 tane al tam adam al
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | 15 olsa iyide hayatta o kadar olmazz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Merak ettim 3-4 ayda bu parayı nerden buldunuz acaba?Ben 3 ayda falan böyle gelir sağlayabilecek bir kaynağımızında olduğunu sanmıyorum...15 milyon euro bizde vardı bulmadık diyorsanız da ozaman niye sezon öncesinde 5 milyon euro harcadınız???Demek ki devre arasında yapacakları transfer değil tamamen göz boyamak.Hani 15 milyon euro harcadım takım hala başarılı olamıyor hesabı!!!Yada bu haber tamamıyla hayal ürünü.15 milyon euro gibi yüksek bir rakamı devre arasında harcayamayız gibime geliyor.Bakalım neolacak!Sayısal falanmı tutturcaklar! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başkan mehmet topuzu alsın öpsün başına koysun yapamazda ....ya hersene 10 tane adam alacağına hersene bi tane yıldız alsaydı şimdi bunları söyleyemecektik boş transferler yüzünden elimizdekileri yıldızlarıda kaybediyoruz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 15 milyon € harcamak istiyorlarsa bir yildiz stoperi alsinlar bide bi avrupanin gol makinelerinden birisini alsinar da bi görelim........ gene 10 tane oyuncu alacaklar bakin!!
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |