![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İLHAN MANSIZ BEŞİKTAŞIMIZIN FORMASIYLA JÜBİLE YAPMAYI HEMDE ÇOK AMA ÇOK HAK EDİYOR ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | olabilir dönerse zaten anlaragücü ile sözleşmesi var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | dönse eskisi gibi faydalı oalcagını sanmıyorum. 2.5 yıldır futbol oynamıyo cünkü. cok yakısıklısın gir bi mankenlik ajansına ordan kazan paranı. ama illa gelmek istiosan yuvana geri gel sahada durusun bile yeter... ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yok artıkk..Bence bu büyük risk...Tekrar bi sakatlık yaşarsaa bunun acısını ömür boyu çekebilirr..Bence hafızalarımızda güzelce kalsın İlhan Mansızz...Tabiiki harika bi jübileylee...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Yakışır sana yakışır sana Siyah beyaz forma yakışırr sanaaa.... 26 iLHAN MANSIZ
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet kesinlikle jübileyi hakedioooo ![]()
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | jübileyi kesn hakediooo ilhan mansız
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |