![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kardeş alex gol yollarında daha etkili ama futbol olarak rico daha iyi.hem biz ricoyu alex in oynadığı yerde hiç oynatmadık adamı nederedeyse on libero oynatıyoz.ama alexin skora etkisi daha fazla.lincolnden delgado bile iyi.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya oynatın adamı forvet arkası da görün nasıl oynuyor. nefes kalmadı yaa anlata anlata. sol açıkta birşey yapamazz. ön liberoda birşey yapamaz. koşturursan birşey yapamaaz. serbest bırak. takılsın. çıkar deşgadoyu dışarı. yani kıyasladığınız adamlar gibi oynasın. alex gibi lincoln gibi onların oynadığı bölgede. o zaman değerlendirin rico yu. biz adama koş pres yap sol açık oyna depar at top sür diyoruz. yok o meziyetler rico da yaaa. offfff | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Mevkisinde 5 maç arka arkaya oynatılsın o zman belli olur neler yapacağı...Boş adam olsa brezilya milli takımında oynamazdı...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adamın gönderilmesi yanlış.eğer yönetim bunu gönderirse yuh artık.ricoya gelene kadar 20 tane oyuncu önce gitmesi lazım.kayseri maçında kabzımal Burak'a attırtığı o muhteşem asist hala gözlerim önünde.o pası atan nasıl kötü futbolcu olur.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |