![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
geçen maçta ibrahim kaş iyiki sakatlandı diye yazanlar...sevinenler... bende diyorum ki keşke semih . 10.dak. sakatlansaydı bosnaya fark atardık son dakikalarda stres yaşamazdık...fbnin böyük golcusu 2 maçtır gezinip duruyor bir pozisyonu bile yok ama yazmazlar yazamazlar... kaşa gelince aslan kesilirler bosna bize gol atmamak için herşeyi yaptı amaçsız bir takıma karşı bile bu kadar stres yasamak ..... norveç gibi top şişiren bosna gibi amaçsız olan iki takım yenerek son maçta bu guruptan çıkıyorsak hemde 2. olrak yunanistanın ardından ayıp aslında ...terim direk çıkıyoruz diye hava atıyor iyiyde biz son turnuvaların hepsinde zaten 2. olduk... değişen sadece sistem zırlak ulusoya gelince bu adamda beyin var mı ki araştırılsınya salya sümükağlamak niye terimin kızı bayılmış niyeki acaba son dakikalarda gol yiyip elenirsek alamayacakları primmiki sebebi...türkiye bedavadan canın veren gercek kahramanşehitlerize ağlıyor size değil terim alilesi ve ulusoy ayıp göz yaşlarınıza sonuçta türküm ve finalere kalmamıza sevindim teşekkürler nihat 2 maçta gol atarak milli takımımızı kurtardın kurtardıkların arasında ulusoy ve terimde var ama olsun yinede içten teşekkürler kartal yürekli nihat not: bazıları yanlış anladı galiba ben semihin sakatlanmasını istemedim sadece ironi yaptım yani yanlış olan kaşın sakatlanmasına sevinenelere karşılık başka yöndenkonuyu ele almakoldu siz kaşın sakatlanmasını maçın dönüm noktası görenler semih hiç birşey yapmadı oda sakatlansaydı böyle yazacaklarmıydı onu belirtmek istedim
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir Konu bjkartal tarafından (22-11-2007 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |