![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlarr bencee ertuğrulda çok fazla suç yok futbolcu oynamazsa adam gibi hoca ne yapsınn??delgado zürich maçlarında oynadıı iştee o kadarr tüm maçlarımızı keşke isviçre takımlarına karşı oynasak adam anca o zamn iyi oynuyo,rico paşanında ne yaptığı belli değil.ortada cisse tek başına ne yapsın,kısacası sahaya inip oynayamayacağına göree ertuğrul, ruh la alakalı birşeyy bu durummmmm elin takımı interi yeniyorrr biz gidiyozz marsilyaya yeniliyoruzzz!!!!!!!gelde sinir oolmaaaaaaaaaaa
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardes cok sacma bi atasozu kullanmissin. yukarda sarfettigin cumle ile asagidaki atasozu tamamen tutarsiz. biraz daha dikkat et yorum yaparken
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
medyanın oyunu ülkerin baskısından kendisiyle ilgili tek kötü yorum yapmıyolar ricoya yönlendiriyolar herkesi millete lincolnü getiren ülker bize bunu getirdi işte ertuğrul hocaya gelince kendisine kötü birşey söylemiyecem gidecegi güne kadarda saygı duyacağım ama takımın başına geldiği gün bekledim dua ettim forvet istesin diye öncelikle ama yapmadı 3 senedir 45 ortalama golle oynayan bir takımın başına gelip 3 senedir en az gol yeme ortalamalarında başta olan bir takıma savunma isterim diye tutturdu hiquen denen kişiyide 6 + 1 çıktı diye aldı demekki hiç beşiktaşı izlememiş son üç transferi (cisse, diatta, hiquen) daha yararlı büyük takıma uygun kişilerden seçebilirdi menecer arkadaşlarının futsolcularından degil son üç transferin 2 si forvet santrafor olmalıydı ama yapmadı şimdi bu senede böyle gidecek artık sistemin değişikliklerin önemi yok her yeri baştan aşağı değiştirebilcek imkan var ama son nokta forvet elde olan bu arada bir parlayan bobo (ve hemen o parlama dönemi sakatlanan), karambollerin golcüsü nobre (yanında iyi bir santrafor ceza alanı oyuncusu olmadığı için karambolde olmuyor), ve tam bir sudan çkmış balık görüntüsündeki iyi niyetle beklemekten başka çaremis olmayan hiquen anlayacağınız takımın ilk 9 futbolcusu alternatiften geçilmiyor ama kimler oynarsa oynasın gol atsin diye umacagımız adamlar bunlar ve bunlarla sezonu götürmeyi düşünebilen yetenekli antrenörümüz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takıkın artık saldırmasını istiyorum, yeter defans meraklılıgı saldıralım 100 gol yiyeylim yeterki şu ömrümde beşiktaşın hep saldırdığını göreyim, rakibi parçalamalı. çok mu kondisyon gerekiyo bunun için? o zaman çalışacaklar o milyon dolarları ben almıyom... saldırın kardeşim pas yapmasını bilmeyen mahalle takımları gibi oynuyosunuz. her maçta acaba nasıl oynayacak diye düşünmekten bıktım. hiç mi yöneticilerden bi kaç kişi ofrumları okumaz bu kadar kör olur. bugune kadar hep savundum destek olalım dedim hala desteğimizi veriyoruz ama unutmasınlar bu kulupten süleyman sebayı gönderen de biziz, o gitti iyi işler yaptı hep anıldı ama siz giderseniz yüzünüze kimse dönüp bakmaz.... ARTIK İCRAAT İSTİYORUZ!!!!
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tamam Marsilya maçında çok kötüydü ama, bazen olur böylr şeyler.. Korayın cisseden daha fazla artısı var, Ortasahada hucumuda düşündüğü zaman karşı takım savunmasını çok zorlayan bir oyuncu, ama adamı sen defansın önünde oyna başka biyere de kımıldama deyince olmuyo, hem canını dişine takarak oynuyor, uzaktan şut çekebiliyor..
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ertuğrul hoca takımı cok gerıde oynatıyor marsılya maçında ricardınho cıkıyo yerıne korayı alıyo ne gerek var zaten cısse oynamıyormu o bolgede. ankara macı sonunda marsilya macını dusunuyorduk o yuzden boyle oynadık ben korkuyorum liverpool maçınıda bole dusunursek bılmıyorum halımız ne olur bır an once takımın toparlanması gerekır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
nasip demek bile suç oldu küfürlü mü konuşsun adam bunu mu bekliyorsunuz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yaa nerde beşiktaşt a o güz dun feneride izledik hadı onlar kadıkoyde kendi raraftırının onunde boyle oynadı ama sizde 1 tane atak yok yaa valla diyecek bişey bulamıyoum her zaman avrupa maçları hızlı bol pozisyonlu geçerdi ama dun gördümki beşiktaştan bi cacık olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |