![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | transferleri ertuğrul yapmadı beyler bunu herkes bilio sanırım...kim ister 2. sınıf 3,sınıf oyuncuyu adamlar bütçeye göre transfer yaptı...bide yıldırım demirören kendi kafasına göre takıldı...ertuğrulda yönetime karşı çıkmamak maksadıyla makul transferler istemiştir,yoksa ertuğrul hocanın teknik bilgisine ve yeteneğine güvenim sonsuz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar oyun gayet iyiydi pozisyon vardı ama sonuç yoktu çerçeveyi görmeyen topların sayısı çok fazlaydı santofor ihtiyacı bariz bir şekilde görünüyor neden santraforlarımız etkisz arkadaşlar özellikle nobre oynatmadığımız oyuncu formsuz diyoruz oynatılmayan oyuncunun formsuz olduğunu idda etmek çok yalnış ben nobre'ye güveniyorum
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim gitsin adam akıllı birileri gelsin. herşey düzelir merak etmeyin..! Neresinden bakılırsa bakılsın Beşiktaşımızın işi yaş..! Ertuğrul hocayı çok severim ama harbi harbi çok kötü oynatıyor takımı. Bakalım ara transferden sonrada alınan adamlar böyle oynarsa yandık valla..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |