![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her zaman eleştirilere karşı çıktım,Rico dan daha iyi dedim.Zaten hep beğeniyordum,her zamanda beğeneceğim.Oturmuş ve takım oyunu oynayabilen bir takımda çok dahasını yapabilir.Yetenekleri süper.Fizik gücü yetersiz diyenlere şunu diyeceğim,eğer fiziki mükemmel olsa oynayacağı 3 takım var Barcelona,Real Madrid diğeri Chelsea onu inönüde ancak bu takımlarla oynarsak görebiliriz.Forza Delgado ![]()
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok iyiydi delgado.Ben ricodan böyle bi çıkıs bekliyodum.Ama delgado beni birazda şaşırttı.Onu yakalayamadıklarında hemen düşrdüler.Süper ara pasalrı süper topuk pasları attı.Helal olsun walla.O böyle oynadıında alextende lincolndende daha çk yakısıyo topa we de daha etkili işler yapıyo.Büyük maöları sewmeye basladı biraz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | offf fizik gücü iyi olsa oynayacağı takım barcelona çok fazla geldi bana. kusura bakmayın ama delgadonun fizik sorunu dışında aceleci oyunuda çok top kaybetmesine sebep oluyor. 1 hafta önceki maçına bakın yaa. o mantıkla bakarsanız ibrahim üzülmezde süper oyuncu. barcelona maçında muhteşem oynamıştı. veya bakide süper oyuncu. dün gayet iyiydi. delgado malesef senede 3 maç anca bu futbolunu koyuyor ortaya. diğer şampiyonlar ligi maçlarında nerdeydi. ayrıca benimde etrafıma süper oyuncuları koyun bende sırıtmam. süper oyuncularla herkes iyi oynar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o golün kahramanı delgado. çok usta işi pastı gerçekten.İşte ondan beklenen bunları yapması özellikle dış saha maçlarında.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |